fbpx
Dan Codrean (foto centru)

Conducerea Baroului Cluj îi urează succes subprefectului

Conducerea Baroului Cluj speră într-o colaborare cât mai bună cu Prefectura, având în vedere că subprefectul este avocat din cadrul acestui barou.

mircea-pop-decan barou
Mircea Pop

”Baroul Cluj îi adresează domnului Dan CODREAN felicitări pentru desemnarea sa în funcţia de subprefect al Judeţului Cluj . Numirea în această demnitate onorează corpul profesional al avocaților, din care și dânsul face parte .

Îi dorim mult succes în funcția deținută şi sperăm ca eforturile profesionale depuse în îndeplinirea acestei funcții să conducă la o bună colaborare între Baroul Cluj și  instituţia pe care o reprezintă .”, se arată în comunicatul semnat de decanul Baroului Cluj, Mircea Pop.

Subprefectul Dan Codrean a fost numit în funcție la 1 august, moment în care a fost suspendat din avocatură. Spre deosebire de fostul subprefect Mihnea Iuoraș, tot avocat, Codrean provine din Baroul Cluj.

Contactat de CLUJUST, decanul Baroului, Mircea Pop, a spus că speră ca verificarea legalității actelor administrative să se efectueze cât mai eficient de către Prefectură, având în vedere că subprefectul este un avocat.

Dan Codrean a absolvit în 2005 Facultatea de Drept a UBB Cluj și este partener la societatea civilă de avocați Codrean, Iusco și Asociații.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns