fbpx
Cocioaba a fost demolată fără autorizaţie

Poliţia Locală va verifica extinderea cocioabei de pe Mureşului

Serviciul Control Urbanism de la Poliţia Locală va efectua un control în această săptămână la şantierul de pe strada Mureşului nr.19, unde pe hârtie se extinde o cocioabă, iar în realitate se face un imobil nou, iar din cocioabă au rămas câteva scânduri.

Vecinii nemuţumiţi au depus sesizări la începutul săptămânii la Primărie, Inspectoratul în Construcţii şi o acţiune în contencios la instanţă. Detaliile cazului le puteţi citi AICI.

Reprezentanţii Primăriei susţine că autorizaţia a fost emisă legal şi că vor verifica situaţia din teren: “Din punctul de vedere al Direcţiei Urbanism, această autorizaţie  s-a emis la solicitarea beneficiarului în baza unui proiect depus spre autorizare. A parcurs etapele prevăzute de legislaţia în vigoare şi s-a emis autorizaţie de construcţie cu respectarea prevederilor urbanistice din zona urbanistică şi respectarea legii construcţiilor.

La primăria Cluj-Napoca s-a depus o notificare din partea unor vecini nemulţumiţi care invocă nerespectarea prevederilor autorizaţiei de construcţie. Poliţia Locală Control Urbanism va face o verificare la faţa locului şi în măsura în care se constată abateri de la ceea ce s-a autorizat şi vizat spre neschimbare, există şi măsurile legale care pot fi întreprinse care încep cu amenzi şi pot merge până la obligarea revenirii la situaţia iniţială”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina