fbpx

Concursul național de procese simulate CEDO, câștigat de studenți de la Drept UBB

Un nou concurs național de procese simulate, o nouă victorie pentru studenții de la Facultatea de Drept a Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pentru al doilea an consecutiv, o echipă de la UBB câștigă concursul de procese simulate pe drepturilor omului.

proces simulat cedo (6)O echipă a facultății de Drept UBB cluj, formată din Calin Rus și Dorin Giurgi (ambii în anul 2), a reușit să se impună în finala Concursul național de procese simulate pe drepturile omului (NMCC CEDO), în fața echipei Universității București.

”Putem spune că locul I a rămas la Cluj, anul trecut competiția fiind câștigată tot de o echipă a UBB.”, a precizat Consiliul Studenților Facultății de Drept.

Completând parcursul bun al clujenilor, Dorin Giurgi a câștigat și titlul de cel mai bun pledant al competiției după o prestație foarte bună în timpul rudelor preliminare.

proces simulat cedo (1)Locul III a fost ocupat tot de o echipă formată din colegi de-ai noștri, Iulia Șomlea (anul IV) și Ronáld Elek (anul III). Aceștia s-au descurcat foarte bine și doar neșansa a făcut să nu avem o finală clujeană.

La faza orală a competiției au participat echipe reprezentând facultățile de drept din Cluj, București, Timișoara și Sibiu. Ținem să menționăm că actul final al competiției a fost decis după o prestație exemplară din partea băieților, deși aceștia au primit speța supusă dezbaterii cu doar câteva ore înainte.

”Le mulțumim colegilor de la ELSA Sibiu pentru că au făcut posibil acest eveniment și le urăm mult succes în realizarea viitoarelor proiecte! Felicitări tuturor!”, a transmis Consiliul studenților.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns