fbpx

Cod: C132 din Baroul Cluj a picat examenul de absolvire a INPPA (definitivat), iar Bianca Boglea are cel mai mare punctaj

Avocatul stagiar din Baroul Cluj care ales să-și ascundă numele după Cod: C132 a picat examenul de absolvire a INPPA, zis și de definitivat. În schimb, Bianca Boglea are cel mai mare punctaj, alături de o avocată din București.

De când cu GDPR, la examenul de primire în profesia de avocat și mai nou la cel de absolvirea Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților, candidații pot alege să nu le fie făcut public numele, primind un cod. Astfel, din cei 57 de stagiari din Baroul Cluj care au susținut în 24 noiembrie examenul, unul, cod C132, a fost respins, având un punctaj de 28 din 50 posibile.

Bianca Ioana Boglea din Baroul Cluj și Irina Suătean din Baroul București au avut cel mai mare punctaj din aceast examen: 45.

La nivel național, sunt 45 de stagiari respinși din totalul de 466 care au susținut definitivatul. Cei respinși mai au o șansă la anul.

Precizăm că la concursul pentru Institutul Național al Magistraturii nu există coduri.

Rezultatele la nivel național

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina