fbpx
Coadă la Registratura Judecătoriei Cluj-Napoca

Coadă la registratura Judecătoriei din cauza programului de vară

Nemulțumire în rândul avocaților și al justițiabililor care au stat astăzi mai bine de o oră la coadă pentru a înregistra o acțiune sau pentru a depune un act la registratura Judecătoriei Cluj-Napoca.

program vara registratura judecatorie”Lipsa de respect fata justitiabili si chiar si fata de noi avocatii”, ne-a spus o avocată despre programul de vară de la registratură. Avocații sunt nemuțumiți și că nu mai au întâietate sau program special pentru ei. Înainte de vacanță, exista o oră când doar avocații puteau depune acte. O altă avocată ne-a spus că a stat astăzi la coadă o oră și jumătate să depune un document la registratură.

În timpul vacanței judecătorești, între 1 iulie și 31 august, registratura are program câte două ore în zilele de luni, miercuri și joi.

Programul a fost stabilit de fiecare conducere de instanță în parte. La Judecătoria Cluj-Napoca este o perioadă de tranziție până la instalarea noului președinte Mugurel Marius Oprescu, conducerea fiind asigurată de vicepreședintele Ioan Gaga.

Justițiabilii și avocații mai au posibilitatea să depună acte sau acțiuni prin poștă.

Biroul de presă al Curții de Apel Cluj ne-a comunicat programul la arhivele și registraturile de la judecătorie, tribunal și curte:

Pentru Judecătoria Cluj-Napoca:

REGISTRATURA (camera 80 – parter)

– program in perioada vacantei ( 01.07 – 31.08 )

Luni – Miercuri-Joi orele 09.00 – 11.00

ARHIVA (camera 77 – parter)

– program in perioada vacantei ( 01.07 – 31.08 )

Luni – Miercuri- Joi orele 09.00 – 11.00

Informaţia poate fi consultată şi la adresa de web

http://portal.just.ro/211/SitePages/contact.aspx?id_inst=211

 

Pentru Tribunalul Cluj:

Programul de lucru cu publicul pe perioada vacantei ( 01.07-31.08 )

al Registraturii (parter, camera 19 si 21), al Arhivei (parter, camera 24A si 24B): Marti si Joi între orele 09:00 – 11:00;

Informaţia poate fi consultată şi la adresa de web

http://portal.just.ro/117/SitePages/contact.aspx?id_inst=117

 

Pentru Tribunalul Specializat Cluj:

Programul de lucru cu publicul pe perioada vacantei ( 01.07-31.08 ) al Registraturii şi al Arhivei : Marti si Joi între orele 09:00 – 11:00;

Informaţia poate fi consultată şi la adresa de web

http://portal.just.ro/1285/SitePages/contact.aspx?id_inst=1285

 

Pentru Curtea de Apel Cluj:

Pe perioada vacanţei judecătoreşti, arhiva şi registratura au program cu publicul câte 2 ore în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9-11.

 

Comments

comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.... Citește mai mult
Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă în apropiere de Câmpenești.... Citește mai mult
error: Alert: Conținut protejat !!