fbpx

Cine este proprietarul unicului apartament cu piscină interioară și saună din Cluj-Napoca VIDEO

Nu demult a apărut o știre despre un apartament din Cluj-Napoca de 175 mp cu piscină în living, evaluat la 590.000 euro. Am aflat că proprietarul este omul de afaceri Adrian Marțian, iar acesta ne-a făcut o prezentare a locuinței cu adevărat unice.

Locuinţa se află într-un bloc cu 4 etaje din cartierul Bună Ziua şi are o suprafaţă de 175 metri pătraţi. Apartamentul este ultrafinisat și cu dotări de lux. Se compune dintr-un living uriaș, două dormitoare, două băi, o bucătărie de vis pentru orice gospodină și.. piscina.

Elementul surpriză e că într-una dintre încăperi se află o piscină înconjurată de un bar, o zonă de relaxare, un şemineu şi o saună. De asemenea, piscina are diverse lumini și o cascadă.

Apartamentul de lux este pardosit cu parchet, gresie şi… marmură, ceea ce îl face cu atât mai valoros. Acesta conduce în clasamentul celor mai scumpe apartamente de pe piaţă. Locuinţa vine la pachet cu nu mai puţin de patru locuri de parcare.

Vă lăsăm să vă delectați cu partea de apartament cu piscină alături de proprietarul Adrian Marțian, care ne-a povestit că a fost visul lui de mic copil să facă ala ceva.

Omul de afaceri Adrian Marțian are și o vilă în Barcelona.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns