fbpx

CFR 1907, obligat de instanță să plătească un fost antrenor

Clubul de fotba CFR 1907 a fost obligat de instanța Judecătoriei Cluj-Napoca să-l plătească pe fostul antrenor Petre Grigoraș. Instanța a admis somația de plată depusă de avocații acestuia.

Fostul antrenor al feroviarilor, Petre Grigoraș, a dat în judecată clubul, mai exact Fundația CFR 1907 Cluj, pentru a-i plăti salariile restante. Grigoraș spune că a apelat la instanță ca ultimă soluție după ce a fost amânat de nenumărate ori.

Petre Grigoraș s-a adresa Judecătoriei Cluj-Napoca pentru a emite somație de plată împotriva Fundației CFR 1907 Cluj. Fostul antrenor cere suma de 52.000 de euro, ce reprezeintă salarii restante. ”De un an tot aștept banii. M-au tot amânat. Ultima dată, au spus că suma este prea mare și au propus să mi se plătească eșalonat, lunar. Am înțeles că situația este grea, din păcate, și am acceptat. Apoi, niciun semn de viață. Astfel că mi-am angajat avocat și am apelat la instanță. Am fost nevoit să apelez la această soluție. Eu n-am mai avut în viața mea un proces. M-a ferit Dumnezeu de așa ceva”, a declarat Grigoraș pentru CLUJUST.ro.

Din suma totală pe care trebuia să o primească, 57.000 de euro, Petre Grigoraș a primit 5.000. Pentru restul de bani se va judeca la Judecătoria Cluj-Napoca cu Fundația CFR 1907 Cluj. ”Pe această fundație am avut contractul, la fel și jucătorii. Nu știu de ce. Probabil are legătură cu taxele și impozitele, a spus Grigoraș. Cu toate acestea, clubul de fotbal funcționează pe societatea comercială Fotbal Club CFR 1907 SA.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina