Ce a fost si cum a ajuns. Efectul penitenciar FOTO

Fostul deputat si candidat la presedintia Romaniei Nati Meir a imbatranit in penitenciar in trei ani cat altii in 30. Acesta a comparut in fata instantei clujene cu contestatia la executare. Meir spune ca va intra in curand in comisia de eliberare.

Candidatul din 2009 la presedintie
Candidatul din 2009 la presedintie

Nati Meir a fost internat in februarie la Spitalul Penitenciar Dej, de unde a trimis contestatia la executare. Acum el se afla in Penitenciarul Gherla. Surse din penitenciar spun ca Nati Meir incearca sa se judece cat mai mult la Cluj caci ii place la penitenciarul Gherla. El a fost transferat de la un penitecniar din sudul tarii. De altfel, la judecarea a fost amanata luna trecuta, iar la termenul de astazi, Nati Meir a cerut amanare pentru a-si angaja avocat, fiind prezent pentru el un avocat din oficiu.

Redam mai jos din cererea adresata de Nati Meir instantei Tribunalului Cluj, scrisa intr-o romana stalcita:

“Pe data de 23.05.2015 implinesc 60 de ani si intru in comisie de eliberare. Tin la mine doua denunturi care a fost aprobate de DIICOT si doua denunturi de la DNA lega “19” care reduce 50% din pedeapsa. Vreau se dau denunturile mele la concubina mea cetecian Austriac Nicole Smit si sora ei Vijulan Carmen.

Onorata instanta va adresez individual instantie exact cum a ordonat instanta pe data 08.01.2015 in dosar nr.12/p. Am trimis hotierea instanta si la doamna Nicole Smit si la doamna Vijulan Carmen si inteleg ca si ei o se adresesa instantie individual. Astept se fim citati de onorata instanta”, a scris Nati Meir.

Reactia judecatorului a fost: “Ce doriti mai exact? Caci nu am inteles din cerere”. Lamuririle vor veni la termenul din 4 mai.

Comments

comentarii

Fostul purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Brănescu critică declarațiile controversate ale Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, și spune că „a predica îmbrobodirea femeilor în secolul XXI traduce o viziune ruptă de realitate”... Citește mai mult
Ștefana Trifan de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej este una dintre elevele care a obținut media 10 după rezolvarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat 2024.... Citește mai mult

Lasă un răspuns