fbpx

Studenții de la Cantemir Cluj le-au arătat elevilor ce înseamnă un proces

Studenții de anul III de la Facultatea de Drept din Cluj a Universității Creștine Dimitrie Cantemir s-au judecat într-un proces simulat de față cu zeci de elevi de clasa a 12-a.

Facultatea de Drept “Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca a organizat în perioada 7-8 aprilie Zilele Porţilor Deschis pentru elevi din tot Clujul. Scopul a fost atragerea lor al această facultate şi de a le arăta toate variantele ce le pot urma după terminarea ei.  În cadrul acestei acţiuni, elevii au putut să cunoască ofertele de studii a Facultăţii de Drept “Dimitrie Cantemir”. De asemenea, elevii au vorbit cu studenţii, absolvenţii şi profesorii facultății. Printre aceștia, au fost decanul Corina Buzdugan, Camelia Reghini – reprezentantul Avocatului Poporului în Cluj, avocații Rodica Apan și Mihnea Radu. 

elevi la cantemir cluj si conducerea

Elevii au fost duși într-un tur prin bibliotecă, sălile şi amfiteatrele facultății. Ei au avut parte și de o surpriză plăcută. O echipă de studenți ai anului III a simulat un proces cu tot ce conține acesta: judecător, grefier, avocați și părți. Amfiteatrul a fost neîncăpător pentru numărul mare de elevi prezenți.

Atenția elevilor a fost captată și de profesorul de criminalistică Grigore Labo, care le-a făcut demonstrații captivante.

elevi la cantemir criminalistica

”Sperăm ca acest eveniment să sporească curiozitatea viitorilor studenţi de drept şi să ofere toate informaţiile pentru o formare profesională în acest domeniu.”, a precizat conducerea facultății. 

Comments

comentarii

Cutremurul cu magnitudinea 5,2 pe Richter s-a înregistrat, marți seară, 6 iunie, la o adâncime de 6.3 kilometri în județul Arad. Mai multe familii s-au trezit cu casele distruse de la seism și de frica unui alt cutremur au decis să doarmă în mașini.... Citește mai mult
UPDATE: Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter a avut loc marți seara în Arad. Seismul s-a simțit iar până la Cluj.... Citește mai mult

Un comentariu

  1. Afara-i vopsit gardu’,
    Inauntru leopardu’

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!