fbpx
Untold în Sala Polivalentă

Cetățeanul Todoran a învins definitiv Sala Polivalentă Cluj. Să vedem contractele pentru Untold!

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost obligată definitiv de justiția clujeană să comunice contractele pe care le-a semnat cu Federația Share (2015) și Untold SRL pentru închirierea spațiilor necesare festivalurilor din verile trecute.

Curtea de Apel Cluj a pronunțat, astăzi, 16 aprilie, următoarea soluței: ”Respinge ca neîntemeiat recursul formulat de recurenta Sala Polivalenta S.A. împotriva Sentintei civile nr. 385 din 7 februarie 2018, pronuntata de Tribunalul Cluj în dosarul nr. 6647/117/2017, pe care o mentine în întregime. Definitiva.”

Prin sentința Tribunalului, societatea Primăriei a fost obligată să-i răspundă, în baza legii 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public, tânărului Lucian Todoran, mai exact să-i comunice copii ale contractelor cu Untold din 2015, 2016 și 2017.

”Sala Polivalentă nu s-a mulțumit cu o singură sentință care-i era defavorabilă, ci a ținut să se pună și în situația de a-i fi respins recursul. Când i-am replicat că e pe minus în ani consecutivi, pe drumul spre faliment, întocmai precum Cluj Arena, și că ar face bine să se ocupe de alte activități decât să declare recursuri, de activități productive care s-o facă să intre pe plus, s-a plâns judecătorilor că e defăimată.

Motivele de recurs dau amețeli: (1) în contracte s-a inclus clauză de confidențialitate [deși clauzele respective sunt nule și, potrivit legii, se înlocuiesc cu prevederile legale relevante, căci în țara asta nu ne facem legi la mica înțelegere, prin contracte], (2) se aduce atingere dreptului la proprietate intelectuală și industrială [deși nu era vorba de niciun brevet, marcă, desen industrial sau tehnic, drept de autor sau drept conex, sigura marcă înregistrată pe căi discutabile fiind Untold, dar iarăși m-am ales cu acuze de  defăimare, de data asta a domnului Buta pe care Sala Polivalantă, companie de stat, s-a decis să-l apere], (3) se aduce atingere principiului concurenței loiale [deși nici nu era vorba ca cineva să fie în concurență cu altcineva, căci ca să ai concurență îți trebuie minim doi concurenți].

Lucian Todoran

Mai zicea Sala Polivalentă că prin respectivele contracte nu se cheltuie bani publici, ci se încasează; să vedem acum câți bani a încasat firma de stat a municipalității de la firma privată susținută de primarul municipiului chiar cu nevasta în cârcă!”, a precizat Lucian Todoran după pronunțarea deciziei definitive.

Lucian Todoran are zeci de procese pe rol împotriva instituțiilor Statului care nu i-au răspuns la solicitări în baza legii 544/2001.

Motivarea sentinței rămase definitive o puteți citi mai jos

Tribunalul Cluj a obligat Sala Polivalentă să comunice copii ale contractelor pentru Untold 2015, 2016 și 2017

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina