fbpx

Cetățeanul cu legea 544 îl pune la punct pe deputatul ”live” Emanuel Ungureanu

Cetățeanul Lucian Todoran, cel care câștigă procese împotriva instituțiilor pe legea 544/2001, îl pune la punct pe deputatul ”live” Emanuel Ungureanu, după ce acesta a găsit o nouă ”mega-infractoare” în persoana unei învățătoare de clasă pregătitoare. ”I-am scris să se ocupe mai bine de chestiuni ce țin de activitatea specifică unui parlamentar, nu a unui cetățean ce face videouri pe stradă și depune plângeri penale”, a precizat Todoran.

Deputatul Ungureanu s-a filmat, în 7 martie, în fața Colegiului George Coșbuc din Cluj-Napoca și a scris pe Facebook: ”Revoltător! De 8 Martie, 21 de părinți din clasa pregătitoare de la Colegiul Național “George Coșbuc” pregătesc pentru doamna învățătoare Dana Chiș un parfum și un inel în valoare de 900 de lei.”

La respectivul video, Lucian Todoran a reacționat: ”Deputatul U.S.R. (nu că ar conta partidul, dar, totuși, contează, căci acolo pui sau nu pui ștampila când ai votat) Emanuel Ungureanu face jurnalism cetățenesc și stă după fundul unei învățătoare care ar primi cadouri. Totul pe îndemnizația de deputat (plus beneficiile ce vor urma la încheierea activității ce lasă de dorit din Parlamantul României)! Dacă-i scrii legat de chestiuni importante, cum ar fi faptul că singurul organism de stat care are rolul de a coordona, la nivel național, politicile publice de combatere a consumului dăunător de alcool nu funcționează, în condițiile în care românii sunt campioni mondiali la consumul de alcool, EL NU RĂSPUNDE LA CORESPONDENȚĂ. El mai mult le are cu plângerile penale și selfiurile video prin spitale și în aer liber. Evident, totul pe bani publici și în exercitarea atribuțiilor de deputat! Legi și interpelări să facă guvernul, căci separația puterilor în stat asta e: toată lumea face de toate și nimic, nefiind responsabil pentru ceva…”

Ulterior, deputatul plătit din bani publici i-a șters comentariile cetățeanului nemulțumit și l-a blocat, la fel cum a procedat când a fost criticat de Clujust.

”Deputatul U.S.R. de Cluj Emanuel Ungureanu ȘTERGE COMENTARII și BLOCHEAZĂ POSTĂRILE pe pagina sa deputățească de Facebook. La minutata-i postare despre o învățătoare numită și rușinată pe pagina deputatului că ar lua cadouri de la elevi, având alăturat unul dintre selfiurile video cu care deja ne-a obișnuit, i-am scris să se ocupe mai bine de chestiuni ce țin de activitatea specifică unui parlamentar, nu a unui cetățean ce face videouri pe stradă și depune plângeri penale (lucru pe care-l poate face oricine, chiar fără plată din fonduri publice, cum primește domnul deputat Ungureanu).

Acum nu mai am onoarea de a-l agasa pe politician cu păreri ale cetățenilor din chiar zona orașului din care a candidat despre activitatea sa plătită din bani publici, căci mi-a dat block. Și-a făcut și curățenie de primăvară pe timeline și mi-a sters comentariul în care-i atrăgeam atenția că NU RĂSPUNDE LA CORESPONDENȚĂ și că i-am sesizat o chestiune importantă despre lipsa coordonării politicilor publice quasiinexistente ce privesc reduerea consumului dăunător de alcool, la care românii sunt campioni mondiali.

Îmi pare rău că am băgat acest politician dilentant și nesimțit în parlament. Sper să nu mai facă imprudența să-mi apară pe buletinul de vot, așa cum mi-a apărut la ultimele alegeri parlamentare, căci îl voi evita…

Mai jos, se poate compara cum era înainte și cum era după. Nu e vorba de reclame la produse de slăbit. ”, a arătat Todoran.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina