Acasă » ȘTIRI » Cetățean elvețian arestat în Sălaj pentru că întreținerea de relații sexuale cu minori din familii sărace

Cetățean elvețian arestat în Sălaj pentru că întreținerea de relații sexuale cu minori din familii sărace

Un cetățean elvețian a fost arestat preventiv de Tribunalul Sălaj, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale contra cost cu minori din familii sărace. O parte din copii au fost recrutați de o femeie, arestată la rândul ei.

Procurorii DIICOT– Biroul Teritorial Sălaj i-au reținut, în 15 martie, pe inculpaţii  Lombriser Wendelin, cetăţean elveţian, pentru săvârşirea  infracţiunii de act sexual cu minori şi Boldijar Mihaela, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că începand cu anul 2015,  inculpatul Lombriser Wendelin, cetățean elvețian care se afla pe teritoriul României de mai mult timp, a căutat și identificat  pe teritoriul județului Sălaj, dar și pe raza județului Sibiu, mai mulţi copii vulnerabili care să accepte să întrețină relații sexuale cu acesta, în schimbul unor sume modice de bani.

Inculpatul Lombriser Wendelin s-a orientat în principal spre copii proveniți din familii dezorganizate sau foarte sărace, neaflaţi sub supravegherea părinților, care cerșeau  sau își câștigau existența căutând alimente, haine și fier în containere.

În cursul anului 2015 inculpatul Lombriser Wendelin a abordat-o în fața gării din Sibiu pe inculpata Boldijar Mihaela, care în acea perioadă petrecea majoritatea timpului în zona gării din Sibiu și locuia într-o baracă amenajată în această zonă, căreia i-a propus să-i caute copii minori, de sex masculin, în vederea satisfacerii plăcerilor sexuale, în schimbul unor sume de bani. În acest context, profitând de naivitatea victimelor specifică vârstei precum și de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai mulți minori, cu vârste cuprinse între 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sărace de pe raza unei localităţi din judeţul Sibiu și care își câștigau existența singuri prin cerșit pe raza orașului Sibiu.”, se arată în comunicatul DIICOT.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Sălaj a dispus arestarea  preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina