fbpx

Ce spun candidații AUR la Primăria Cluj-Napoca și CJ Cluj la început de campanie VIDEO

Partidul Alianța Pentru Unirea Românilor (AUR) Cluj a organizat o conferință de presă, în 11 mai, ocazie cu care a început oficial campania electorală pentru alegerile locale care urmează să aibă loc într-o lună.

La conferință au participat membrii din cadrul conducerii partidului, precum Claudiu Târziu, Călin Cozma, Cristian Șipoș sau deputatul Alin Coleșa.

Călin Cozma, candidatul AUR la primăria Cluj-Napoca, a asigurat că la Cluj nu există blaturi. „La Cluj se minte mult. Noi ne dorim ca fiecare clujean să își să poată trăi la Cluj, nu doar cei bogați. Și pentru asta vreau să lupt. Noi luptăm pentru clujeni și pentru români. Doamne ajută!”

Cozma a prezentat trei proiecte mari pe care le are dacă ar câștiga funcția de primar:

Cristian Șipoș, președintele AUR Cluj, a adătugat faptul că nu există niciun partid care să aibă atâția candidați la alegerile locale precum partidul pe care îl reprezintă. „Suntem singurul partid care are zeci de candidați la alegerile locale. Practic, suntem singurul partid care are candidat pentru fiecare unitate admistrativ teritorială”

(Cod mandatar financiar: 21240330)

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns