fbpx
Apostu în noua mașină (sursa foto cont Facebook Mihai Soica)

Ce bolid conduce Apostu de când a fost eliberat din închisoare

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, eliberat condiționat din închisoare luna trecută, conduce un bolid BMW seria 5 XDrive, cu care l-a așteptat acasă soția, Monica Apostu.

Sorin Apostu a fost surprins prin Cluj Napoca la volanul frumosului său BMW de către corespondentul ziarului Evenimentul Zilei.  Acesta notează că mașina a fost înmatriculată în cursul lunii ianuarie pe numele Monicăi Apostu, soția fostului primar. Atunci a fost judecată prima cerere de liberare condiționată, care însă a fost respinsă de judecători. Mașina de lux este nou nouță, având zero kilometri. Prețul de catalog al unui astfel de autoturism începe de la peste 50.000 de euro.

masina noua apostu

Sorin Apostu a fost condamnat defintiv, în iulie 2014, la pedeapsa de patru ani și șase luni de închisoare cu executare. Din această pedeapsă s-a scăzut perioada de arest preventiv de aproape un an. Apostu a fost eliberat înainte de termen pentru bună purtare și după ce a scris patru lucrări științifice. Apostu ar fi fost pus în libertate mai repede dacă nu intervenea scandalul național al lucrărilor din penitenciare și Ordonanța Guvernului prin care a suspendat articolul de lege care le scădea din pedeapsă condamnaților câte 30 de zile la fiecare lucrare. Pe lângă pedeapsă, de la fostul primar al Clujului și de la soția lui, avocata suspendată Monica Apostu, s-a dispus confiscarea sumei de 272.858 lei. Înainte să intre în închisoare, Apostu conducea un SUV Volvo.

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns