clujust.ro

Ce aruncă clujenii în Someș FOTO

Lucrătorii Administrației Bazinale au găsit diverse obiecte, de la îmbrăcăminte la păpuși, în Someș, de-a lungul municipiului Cluj-Napoca.

În intervalul 18-29 mai 2015, Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa desfășoară o campanie de igienizare și de întreținere a albiei râului Someșul Mic, pe tronsonul care traversează municipiul Cluj-Napoca..

Deşeurile colectate în primele trei zile acoperă o arie extinsă: de la cele menajere, PET-uri, articole vestimentare, până la piese metalice si obiecte de uz casnic. Acţiunea face parte din campania de responsabilizare socială Zilele Someșului!

Campania vizează promovarea şi conştientizarea riscurilor legate de poluarea apelor şi responsabilizarea cetăţenilor, în scopul protejării şi conservării resurselor de apă.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!