fbpx

Austriac întâmpinat cu pumni la Turda

Un austriac de 53 de ani a fost bătut și jefuit într-un magazin în Turda de către trei tineri.

Poliţiștii din municipiului Turda au depistat şi au reţinut pentru 24 de ore trei tineri, cu vârste între 25 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea de infracţiuni cu violenţă.

În 18 mai, în jurul orei 23:00, un cetăţean austriac a sesizat poliţia, reclamând că a fost agresat de trei bărbaţi pe care nu îi cunoştea, în timp ce se afla într-un magazin. Victima ar fi intervenit să aplaneze conflictul verbal iscat între vânzător şi cei trei, care, ameninţând cu acte de violenţă, refuzau să plătească produsele achiziţionate.

”Din primele verificări reiese că doi dintre cei în cauză i-ar fi aplicat cetăţeanului austriac, de 53 de ani, mai multe lovituri, i-ar un altul i-ar fi sustras banii pe care îi avea în buzunar. Bărbaţii au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, în diverse forme de participaţie penală, şi lovire sau alte violenţe.”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comments

comentarii

Unirea Dej primește vizita echipei Dinamo Bucuresti, în primul meci din Play-off-ul Ligii 2 disputat pe teren propriu.... Citește mai mult
Fosta boală a sărăciei a devenit în secolul XXI o boală a oamenilor care muncesc mult și nu au grijă de ei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!