fbpx

CA Cluj a întors sentința prin care trei polițiști BCCO erau puși la plată că nu au îngrijit o mașină sechestrată

Curtea de Apel Cluj a admis apelul polițiștilor și a respins acțiunea civilă a proprietarului unui autoturism care a fost sechetrat trei ani într-o cauză penală finalizată cu clasare.

Dacă inițial Tribunalul Cluj i-a obligat pe cei trei polițiști să plătească despăgubiri de peste 13.000 lei pe motiv că nu au luat măsuri de conservare a mașinii, judecătorii Curții au respins acțiunea și l-au obligat pe reclamant să achite cheltuieli de judecată piperate.

Soluția Curții pe scurt: ”Respinge apelul declarat de TIUZAN MIHAI CALIN impotriva Sentintei civile nr. 692 din 12 februarie 2020 pronuntata de Judecatoria Cluj-Napoca in dosarul civil nr. 15174/211/2019.

Admite apelurile declarate de RUS DORU CORNEL, DINEA RADU MARINEL, FILIP MIRELA LOREDANA, INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE si MINISTERUL AFACERILOR INTERNE impotriva Sentintei civile nr. 692/2020 din 12 februarie 2020 pronuntata de Judecatoria Cluj-Napoca in dosarul civil nr. 15174/211/2019, pe care o schimba in parte, in sensul ca:

Respinge actiunea civila formulata de reclamantul TIUZAN MIHAI CALIN in contradictoriu cu paratii RUS RADU CORNEL, DINEA RADU MARINEL, FILIP MIRELA LOREDANA, a MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, si INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE, c , avand ca obiect pretentii.

Mentine dispozitiile referitoare la respingerea exceptei lipsei calitatii procesual pasive invocata de paratii Rus Doru-Cornel, Filip Mirela-Lorena si Dinea Radu-Marinel, a exceptiei lipsei calitatii procesual pasive invocata de paratul Inspectoratul General al Politiei Romane si a exceptiei lipsei calitatii procesual pasive invocata de paratul Ministerul Afacerilor Interne.

Obliga reclamantul sa plateasca paratilor paratii RUS RADU CORNEL, DINEA RADU MARINEL si FILIP MIRELA LOREDANA suma de 2000 lei cheltuieli de judecata.

Obliga apelantul TIUZAN MIHAI CALIN sa plateasca intimatilor RUS RADU CORNEL, DINEA RADU MARINEL si FILIP MIRELA LOREDANA suma de 5985, 74 lei, I.G.P.R suma de 385,74 lei si M.A.I. suma de 385,74 lei cheltuieli de judecata in apel.

Cu drept de recurs in termen de 30 zile de la comunicare. Recursul si motivele se depun la Tribunalul Cluj, sub sanctiunea nulitatii.”

Comments

comentarii

Uleiul care devine TOXIC la temperaturi ridicate. Acest aliment poate cauza cancer dacă îl folosim des pentru gătit. Acesta este cancerigen, reumatic și inflamator când ajunge la temperaturi ridicate.... Citește mai mult
Cinci persoane au murit într-un accident produs de un microbuz românesc pe autostrada M1 din Ungaria.... Citește mai mult
Expertul în sănătate publică al Universității Babeș-Bolyai, Răzvan Cherecheș, a mărturisit că având în vedere situația Covid-19 dezastruoasă din România mai rămâne o singură soluție pentru a opri răspândirea virusului: un alt lockdown.... Citește mai mult
Vincențiu Vereș este noul președinte al clubului Universitatea Cluj după plecarea lui Constantin Răduță.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!