fbpx

Profesoara care a izbucnit în plâns la curs a câștigat anularea deciziei de sancționare emise de UniBuc

Profesoara de la Drept UniBuc, care a izbucnit în plâns la un curs online în februarie 2021, a câștigat la Tribunal anularea decizie de sancționare emisă de Universitatea București.

Instituția de învățământ trebuie să-i achite profesoarei Simona Cristea cheltuieli de judecată de peste 9500 lei.

Solutia pe scurt: ”Admite cererea. Anulează Decizia de sancţionare disciplinară nr. 653/01.04.2021 emisă de Universitatea din Bucureşti.

Obligă pârâta la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată constând în suma de 9520 lei onorariu avocat.

Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a Conflicte de muncă şi asigurări sociale.”

Profesoara a fost sancționată cu avertisment pe motiv că nu a supravegheat suficient de bine examenele online, la care studenții au luat note mari.

Amintim că după examene, 45 de studenți de anul I au fost exmatriculați pe motiv de fraudă. Însă, ulterior toți au câștigat în instanțe suspendarea deciziei de exmatriculare și reînmatricularea.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!