fbpx

”Bocul” din Baroul Cluj a fost ales prodecan pentru a doua oară

Avocatul Victor Rusa, cel care a avut cel mai mare procentaj la alegerile din 25 martie pentru Consiliul Baroului Cluj și decan, a fost ales, în unanimitate, de colegii din Consiliu în funcția prodecan, neavând contracandidat.

După alegerile pentru decan și Consiliu, Rusa a postat: ”Dragi colegi, vă mulțumesc pentru încredere! 61,24% e procent de Emil Boc.”

Înainte de alegeri, Rusa a le-a transmis avocaților: ”Ar fi extrem de facil să afirm că mă recomandă experiența profesională dobândită în cei peste 25 de ani de activitate profesională neîntreruptă, precum și experiența acumulată prin exercitarea funcției de conducere colectivă, însă, nu calitatea de consilier sau prodecan este cea în care mă adresez astăzi. Acum, mă prezint ca un om de echipă, pregătit să reprezint cu demnitate frumoasa profesie pe care o practicăm și să mă implic în gestionarea tuturor problemelor specifice comunității noastre.

Pentru că dețin maturitatea și echilibrul necesare în luarea deciziilor, pentru că vreau, știu și pot să lucrez împreună cu colegii care vor forma viitorul consiliu, pentru că știu că din interiorul forului de conducere pot fi util avocaților și profesiei, vă solicit încrederea și votul.”

Victor Rusa este la al doilea mandat de prodecan, în 2018 fiind ales în dauna consilierului propus atunci de decana Flavia Maier. La alegerile recente, Rusa a fost în tabăra Flaviei Maier, care a câștigat un nou mandat.

Rusa este avocat în Baroul Cluj de 26 de ani, având o vastă experiență în drept civil, comercial și contencios administrativ și fiscal. Acesta este cel care i-a îmbrăcat în robă pe avocații stagiari la momentul depunerii jurământului în ultimii ani.

Comments

comentarii

Un fost ministru al Sănătăţii atrage atenţia că Spitalul Regional Cluj este în pericol de a nu se construi din bani europeni din cauza întârzierilor prea mari la acest proiect.... Citește mai mult
Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent, paralel cu proiectele mari de infrastructură. Drulă este de părere că domnia lui Boc se apropie de sfârşit. „Un lucru e limpede, «Emile, vremea ta apune». Acum arăţi la fel de PSD-ist ca... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!