fbpx
Victor Rusa si Voicu Sârb

A fost ales noul prodecan al Baroului Cluj. Victor Rusa l-a învins la voturi pe Voicu Sârb, cel propus de decan

Membrii Consiliului Baroului Cluj au ales, astăzi, noul prodecan în persoana avocatului Victor Rusa. Acesta l-a învins la voturi pe petrecărețul Voicu Sârb, propus de către noul decan Flavia Maier.

După ce Maier l-a propus pe ”maestrul de ceremonii” Voicu Sârb, avocatul Victor Rusa și-a depus și el candidatura și a fost susținut de majoritatea din Consiliu. Astfel, după unele discuții contradictorii inevitabile, consilierii au votat. Rusa a primit 8 voturi, Sârb – 6 și a fost o abținere. Rusa este avocat în Baroul Cluj de 22 de ani, având o vastă experiență în drept civil, comercial și contencios. Acesta este cel care i-a îmbrăcat în robă pe avocații stagiari la momentul depunerii jurământului în ultimii ani. Funcția de prodecan a fost ocupată până la alegerile din 25 martie de avocatul penalist Călin Budișan, care a renunțat acum două zile la mandatul de consilier, cunoscut pentru pozițiile lui tranșante, cum a fost cea din septembrie 2014 după incidentul Kapcza-Daradics.

Sârb se va ocupa în continuare de departamentul protocol din cadrul Baroului, fiind cunoscut în rândul avocaților pentru organizarea de baluri și petreceri. Pe lângă avocatură, acesta este asociat în firma Top Events For You, care organizează evenimente de Networking și Party.

În altă ordine de idei, Consiliul Baroului Cluj l-a desemnat pe avocatul Mihai Neamț (foto) ca reprezentant în relația cu presa. Acesta are misiunea grea de a reclădi relația Baroului cu presa, care în ultima vreme a avut de suferit. Neamț ne-a spus că pe viitor vor exista conferințe de presă, comunicate de presă și acreditări la evenimente organizate de Barou.

 

Comments

comentarii

În locul fostului Spital de Medicina Muncii, de pe strada Louis Pasteur, va fi amenajat un Centrul de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie. Marți a avut loc predarea-primirea amplasamentului unde se va ridica construcția.... Citește mai mult
Preţul energiei electrice în Europa a atins marți un nou nivel record, depăşind pentru prima dată pragul de 500 de euro pentru un Megawatt-oră.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!