fbpx

Ancuța Cîrcu și mama ei au scăpat de control judiciar

Ancuța Cârcu, președintele Consiliului Național al Partidului Regalist Român, scapă și de controlul judiciar după ce inițial fusese arestată preventiv în dosarul penal în care e judecată la Turda. O instanță de la Tribunalul Cluj i-a admis contestația împotriva încheierii judecătorului de la Judecătoria Turda.

Solutia pe scurt: ”În baza art. 205 din C.p.p. rap. la art. 4251 alin. (7) pct. 1 lit. b) din C.p.p., Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate împotriva încheierii penale nr. 226/16.03.2022 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Turda, de către contestatorii-inculpaţi S.G. şi O.F.Ş.

În baza art. 205 din C.p.p. rap. la art. 4251 alin. (7) pct. 2 lit. a) din C.p.p., Admite contestaţiile formulate împotriva încheierii penale nr. 226/16.03.2022 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Turda, de către contestatorii-inculpaţi C.V.A. şi C.E., şi în consecinţă, desfiinţează în parte încheierea atacată astfel: În baza art. 242 alin. (1) din C.p.p., Revocă controlul judiciar dispus faţă de inculpatele Cîrcu Viorica Ancuța şi Cîrcu Emilia.

În temeiul art. 275 alin. (2) din C.p.p, Obligă contestatorii S.G. şi O.F.Ş., la plata a câte 200 lei (în total 400 lei) către stat, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia inculpaţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, data de 30.03.2022.”

Ancuța Cîrcu a reacționat pe Facebook după aflarea veștii: ”Judecătorii au făcut dreptate. Am încredere în Justiția română.. Cei care m-ați defăimat, aveți acum, o dovadă a minciunii voastre!

Astăzi Tribunalul Cluj a decis revocarea controlului judiciar în privința mea și a mamei mele. Este un act de normalitate, venit poate prea târziu, dar pe care nu pot să nu îl salut. Această soluție consfințește faptul că eu și mama mea am avut o conduită procesuală impecabilă, punându-ne cu bună credință la dispoziția organelor judiciare cu ocazia fiecărei solicitări. Începând de astăzi organele judiciare au consfințit faptul că nici eu, nici mama mea, nu prezentăm niciun fel de pericol pentru buna desfășurare a procesului penal.

Din păcate această soluție vine, ca toate cele de până acum, abia în căile de atac. Cu toate acestea, voi continua să imi pun toată încrederea în priciperea și profesionalismul instanțelor judecătorești, având credința sinceră că soluția ce se va pronunța față de mine și mama mea va reflecta pe de-a-ntregul adevărul.”

Ancuța Cîrcu a fost trimisă în judecată în iulie 2021, alături de alți 11 inculpați, într-un dosar de proxenetism intrumentat de Parchetul Judecătoriei Turda.

Comments

comentarii

În locul fostului Spital de Medicina Muncii, de pe strada Louis Pasteur, va fi amenajat un Centrul de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie. Marți a avut loc predarea-primirea amplasamentului unde se va ridica construcția.... Citește mai mult
Preţul energiei electrice în Europa a atins marți un nou nivel record, depăşind pentru prima dată pragul de 500 de euro pentru un Megawatt-oră.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!