fbpx
Intersecția în care a avut loc accidentul (sursa foto maps.google.com)

Biciclistă moartă fără vină pe un drum județean din Cluj

O biciclistă a murit pe un drum județean din Cluj după ce a fost lovită de o mașină, care la rândul ei ricoșase dintr-o altă mașină al cărei șofer este vinovat de accident.

Ieri seară, în jurul orei 18.30, la intersecția drumurilor județene 109 și 109 A, pe raza comunei Vultureni, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, rănirea uşoară a altei persoane şi avarierea a trei vehicule.

”Un bărbat de 39 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe DJ 109, în afara localităţii, dinspre Aşchileu Mic înspre Vultureni, a ajuns la intersecţia cu DJ 109 A  şi ar fi pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere  unui alt autovehicul, condus de o femeie de 54 ani din Cluj-Napoca, care circula regulamentar pe drumul prioritar, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, unde  a surprins şi accidentat o femeie e 57 de ani, din Cluj-Napoca, care circula regulamentar cu bicicleta pe DJ 109 A dinspre  Cluj- Napoca înspre Panticeu, proiectînd-o în şanţul din partea dreapta a direcţiei sale de deplasare”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Accidentul s-a soldat cu decesul biciclistei şi rănirea uşoară a conducătoarei auto precum şi avarierea celor două autovehicule. Șoferul care a produs accidentul nu a fost rănit, dar va răspunde în fața legii.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina