fbpx

Eparhia Greco-Catolică de Cluj-Gherla despre preotul cu interdicție: ”Primul nostru gând este de rugăciune”

Eparhia Greco-Catolică de Cluj-Gherla a emis un punct de vedere cu privire la situația preotului care are interdicție să se apropie la mai puțin de 3 metri de soția lui, care a obținut la Judecătorie ordin de protecție. 

Reprezentanții Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla spun că se roagă pentru ca neînțelegerile din familia preotului să se risipească.

”Referitor la situaţia particulară din familia preotului Eparhiei noastre Greco-Catolice de Cluj-Gherla, vă facem cunoscut că primul nostru gând este de rugăciune către Bunul Dumnezeu prin mijlocirea Preacuratei Fecioare Maria, ocrotitoarea familiilor, pentru ca neînţelegerile să se risipească şi să domnească, din nou, iubirea, pacea şi buna înţelegere în această familie şi în toate familiile.

Pe de altă parte, considerăm că întreaga situaţie în care este implicată familia preotului nostru este de ordin privat şi particular, deci nu ar trebui discutată şi comentată în mass-media.

Cât priveşte responsabilităţile pastorale ale respectivului preot este important de precizat faptul că pastoraţia unui preot şi familia acestuia sunt două realităţi distincte şi bine determinate. De aceea, în pofida tuturor problemelor de ordin personal, părintele respectiv îşi îndeplineşte cu bine misiunea preoţească în parohia care i-a fost încredinţată şi nu există plângeri din partea parohienilor.

Cu nădejdea că această criză familială va fi depăşită cu bine, Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să păzească în pace şi iubire familiile preoţilor şi ale tuturor credincioşilor.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Eparhiei, preotul Daniel Avram.

Comments

comentarii

O legumă cu multiple beneficii pentru sănătatea noastră este și leguma pe care o evităm cel mai mult, deși aceasta poate preveni chiar și cancerul.... Citește mai mult
Barbu Mateescu, sociolog stabilit la Cluj-Napoca, consideră comparația dintre centrul orașului de pe Someș cu Iașiul „o veste minunată”.... Citește mai mult
Un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca a fost reținut luni de polițiști după ce au constatat că a intrat într-o casă din municipiu pentru a fura. Acesta este anchetat pentru furt calificat.... Citește mai mult
Un tânăr cu o chitară și o voce de aur a făcut un show de senzație în Centrul Clujului, marți noaptea. Clujenii l-au acompaniat cu vocea.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!