fbpx

Biciclete recuperate de polițiști de Ziua Internațională fără mașini. Vezi dacă e bicileta ta! GALERIE FOTO

Reprezentanții Poliției clujene anunță recuperarea a opt biciclete furate luna aceasta pe raza municipiului Cluj-Napoca. Astăzi este Ziua Internațională fără mașini.

La data de 18 septembrie, poliţiştii au identificat un tânăr de 27 de ani din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unui furt de bicicletă în această lună, din curtea unui imobil de pe strada Arany Janos. Totodată, aceștia au indisponibilizat 5 biciclete deţinute de către bărbat, a căror proveniență nu a putut-o justifica.

Poliţiştii au reuşit recuperarea bicicletei de la persoana identificată, precum şi a altor 5 biciclete susceptibile a proveni din comiterea unor astfel de fapte, care se aflau în posesia acesteia.

De asemenea, poliţiştii au recuperat alte două biciclete sustrase în perioada 19-20 septembrie, de pe străzile Cernavodă şi Trotuş.

În cele două cazuri, poliţiştii desfășoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, precum și pentru  stabilirea provenienței bicicletelor recuperate. Proprietarii le pot recunoaște în pozele de mai jos.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina