fbpx

Benzinării OMV prădate de hoți cu Tico. L-au îndesat cu băuturi și alte produse VIDEO

Doi tineri au vrut să fie un fel de ”Bonnie & Clyde” ai benzinăriilor. Au luat o mașinuță Daewoo Tico și au pornit prin țară să fure din magazinele lanțului de benzinării OMV. Nu se știe de ce hoții au preferat benzinăriile austriecilor.

Cert este că cei doi, un tânăr de 22 de ani și o tânără de 29 de ani, originari din Constanța,  au fost prinși de polițiști după ce au prădat OMV-ul de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Anterior ar mai fi furat dintr-o benzinărie din Brașov și din alta de lângă Turda.

L”a data de 11 ianuarie a.c., ora 08:30, Secţia 9 Poliţie Rurală Turda a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că două persoane ar fi sustras mai multe sticle de whisky din magazinul unei benzinării şi ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism.  S-a stabilit că este vorba de o femeie, de 29 de ani, şi de un tânăr, de 22 de ani, ambii din Constanţa. În fapt, bărbatul ar fi distras atenţia angajaţilor, în timp ce femeia ar fi sustras, de pe un raft, 4 sticle de whisky, în valoare de circa 800 de lei.  În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au depistat persoanele bănuite într-o staţie peco de pe raza municipiului Cluj-Napoca.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

furturi din benzinarie (2)

Când au percheziționat mașina în Cluj-Napoca, polițiștii au găsit produse cât pentru un magazin. ”În interiorului autoturismului cu care se deplasau au fost găsite 30 de sticle de băuturi alcoolice, produse cosmetice, CD-uri, ochelari de soare, un telefon mobil în ambalajul original, etc.”, au prezicat reprezentanții poliției.

Poliţiştii efectuează investigaţii în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina