fbpx

Bărbat din Cluj, reținut pentru că înșela oamenii la schimburi de produse scoase la vânzare

Un bărbat din Cluj a fost reținut de polițiști pentru că înșela oamenii la schimburi de produse puse la vânzare pe site-uri de publicitate. El trimitea altceva în pachete în loc de produsele afișate. Polițiștii l-au prins în flagrand când ridica un pachet de la curierat.

Poliţiştii clujeni au fost sesizați  la data de 16 iunie de către un bărbat din judeţul Bacău cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni.

”Acesta a relatat organelor de poliţie faptul că, în urma unui anunţ, postat pe un site de publicitate cu scopul de a vinde două boxe muzicale, a fost contactat de către un bărbat, din judeţul Cluj, care i-ar fi propus să facă un schimb. Astfel, bărbatul i-ar fi propus persoanei vătămate ca, în schimbul preţului, de circa 650 de euro, să îi trimită, prin intermediul unui serviciu de curierat, un mixer audio. La primirea coletului, persoana vătămată a constatat că în interior se aflau bunuri fără valoare (haine vechi, cărămizi, ţiglă) produsul promis nefiind livrat.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În urma verificăriilor, poliţiştii au identificat făptașul în persoana unui bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca. Ieri, poliţiştii din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale şi Acţiuni  Speciale au organizat un flagrant. Bărbatul a fost surprins de către poliţişti în momentul în care s-a prezentat la serviciul de curierat rapid pentru a ridica un colet ce îi era adresat.

La momentul depistării, acesta avea asupra sa un colet în care au fost găsite obiecte de îmbrăcăminte vechi şi alte bunuri fără valoare, colet care urma să fie trimis în judeţul Dolj, în urma unei înţelegeri similare.

foto pachet flagrant

”În cauză sunt indicii că bărbatul ar mai fi comis fapte cu acelaşi mod de operare, cercetările continuând pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina