fbpx

Balul Palatului de Justiție din Cluj cu practicienii dreptului FOTO/VIDEO

Circa 350 de practicieni ai dreptului – cei mai mulți fiind avocați și judecători, plus procurori, notari, practicieni în insolvență, executori, consilieri juridici –  au participat la Balul Palatului de Justiție din Cluj ediția 2015.

Balul Palatului de Justiție Cluj s-a mutat la Grand Hotel Italia, un loc mai încăpător față de locația de anul trecut, restaurantul Chios. La intrare, fiecare a primit un bilețel cu o provocare pentru anul viitor.

Mircea Pop (stânga) și Voicu Sârb, organizatori din partea Baroului
Mircea Pop (stânga) și Voicu Sârb, organizatori din partea Baroului

La eveniment a fost prezent și profesorul emerit de drept civil Liviu Pop, cel în cinstea căruia a fost lansată recent volum cu lucrări științifice.

Profesorul Pop si decanul Pop
Profesorul Pop si decanul Pop

Chiar și noul președinte al Consiliului Județean Cluj, Marius Mânzat, a participat la Balul Palatului de Justiție cu profesiniștii dreptului, dar în calitate de soț al judecătoarei Camelia Mânzat de la Dej.

Marius Mânzat și soția, Camelia (în stânga imaginii)
Marius Mânzat și soția, Camelia (în stânga imaginii)

 

Au ținut discursuri președintele filialei clujene a Asociației Magistraților din România, judecător Andrea Chiș, și decanul Baroului Cluj, Mircea Pop, cei doi fiind și cei care au inițiat seminariilor de comunicare între judecători și avocați după incidentul din toamna anului trecut când o judecătoare a scos afară cu jandarmii o avocată din sala de judecată.

mircea pop si andrea chis”Este deja o continuare a tradiției începută anul precedent și observ că suntem din ce în ce mai mulți. Și cred că este foarte important să ne cunoaștem și într-un climat mai puțin formal pentru că în felul acesta vom înțelege mai bine problemele specifice fiecărei profesii și vom reuși, sper, să asigurăm un climat mai bun și la locul de muncă. Este foarte important pentru noi să fim confortabili în prezența celorlalți. Vă mulțumesc încă o dată că ați venit și vă doresc o seară minunată. Sper să ne revedem și la anul într-un număr și mai mare. Să aveți sărbători fericite, să vă aducă Moșul tot ce vă doriți și să avem un an foarte foarte bun!”, le-a spus celor prezenți președintele filialei Cluj a Asociației Magistraților din România, judecătoarea Andrea Chiș, organizator din partea magistraților.

”Vă doresc în primul rând bun venit la cea de-a doua ediție a acestul bal al profesiilor juridice. Să nu uităm în primul rând că suntem oameni înainte de a fi judecători, procurori, avocați, practicieni în insolvență, notari sau executori. În primu rând suntem oameni și în această calitate ne-am strâns să închinăm un pahar în cinstea sărbătorilor. Vă doresc să aveți parte de un Crăciun fericit alături de cei dragi, să ne vedem sănătoși și la anul care vine și fiecare astfel de eveniment să contribuie la înțelegerea cât mai exactă a celeilalte profesii. La mulți ani și multă sănătate!”, a spus decanul Baroului Cluj, avocat Mircea Pop.

După cele două discursuri, a urmat o surpriză pregătită de organizatori: corul de bărbați Axios, din care face parte și avocatul stagiar Călin Merca, i-a colindat pe cei prezenți.

Concertul celor de la David & Six Martini Band i-a ridicat apoi de la mese pe profesioniștii dreptului, aceștia arătând cât sunt de profesioniști și la dans.

DSC_0272

DSC_0271

Galerie foto

La Balul Palatului de Justiție Cluj au luat parte oameni cu funcții din sistemul judiciar clujean, precum președintele Judecătoriei Cluj-Napoca, Lucian Marian, președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România, Dana Gîrbovan, președintele Secției Penale a Curții de Apel Cluj, Valentin Chitidean, vicepreședintele Curții, Axente Irinel Andrei, președintele Tribunalului Cluj, Sorina Seleșiu, președintele Judecătoriei Gherla, Mihai Gâlcă, președintele Judecătoriei Huedin, Simona Jeni Matei. De asemenea, au fost prezenți avocați cunoscuți, precum directorul INPPA Cluj, Gidro Stanca, avocatul milionarilor Călin Budișan, consilierii din Baroul Cluj, Voicu Sârb, Călin Stegăroiu, Cristina Cuibus, Șerban Diaconescu, Doina Gherman, Flavia Maier, avocat și conferențiar Elena Fodor, prodecanul Baroului Baia Mare, Florin Andreicuț, fostul subprefect Dan Codrean, consilierul local Loredana Pop.

Comments

comentarii

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a declarat că pentru cei care lucrează în instituțiile publice, certificatul verde ar trebui să fie obligatoriu pentru a avea acces în clădire.... Citește mai mult
Cinci persoane au murit într-un accident produs de un microbuz românesc pe autostrada M1 din Ungaria.... Citește mai mult
Pompierii din cadrului Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj sunt adevărați eroi, după ce în ultima săptămână au evitat un adevărat dezastru.... Citește mai mult
CFR Cluj se confruntă cu probleme financiare și încearcă să amâne plata salariilor pentru ultimele două luni.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!