fbpx

Avocatul Mate Andras, înjurat de un taximetrist: ”Nu vrei să-ți dau p.. să mi-o sugi un pic, mă p..!”

Avocatul Mate Andras Levente, fost deputat UDMR, a fost înjurat de un taximetrist care parcase pe loc pentru persoane cu handicap în parcarea unui hypermarket: ”Nu vrei să-ți dau p.. să mi-o sugi un pic, mă p..!”

Avocatul Mate Andras Levente a postat pe Facebook o filmare scurtă în care un taximetrist îl înjură ca la ușa cortului. Scandalul a pornit de la faptul că taximetrul era parcat pe un loc dedicat persoanelor cu dizabilități, iar avocatul a fotografiat-o.

”A parcat pe un loc rezervat pentru persoanele cu dizabilitati. Prima data sotia s-a uitat la el, fara sa- i spune ceva. S-a enervat “domnul” din imagine a raspuns la ce ….te uiti si a plecat la cumparaturi. Chiar fotografiam masina cind a venit si a inceput acest discurs de nedescris. Atit am reusit doar sa inregistrez din intreaga conversatie. Am in famile persoana cu dizabilitate si stiu ce inseamna sa nu ai unde parca si cobori din masina. Dar erau locuri libere chiar linga mine in parcarea Kaufland”, a precizat Mate Andras pentru Clujust.ro.

Racția taximetristului după ce s-a întors la mașină poate fi văzută mai jos. ”Astept scuze de rigoare publice de la societatea Nova taxi si de la angajat care sper ca de maine nu are autorizatie si nu mai lucreaza”, a scris avocatul pe Facebook.

Publicată de András Levente Máté pe Luni, 1 aprilie 2019

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina