fbpx

Avocatul Ciprian Păun le va prezenta modificările din Fiscal șefilor de secții contencioase din țară

Avocatul clujean Ciprian Păun, conferențiat la FSEGA, este unul dintre cei trei specialiști aleși de INM pentru o conferință pe noile coduri, fiscal și de procedură fiscală, la care vor participa președinții secțiilor de contencios administrativ și fiscal de la instanțele din toată țara.

Institutului Naţional al Magistraturii organizează la București o conferință pe noile coduri fiscal și de procedură fiscală, ce vor intra în vigoare la începutul anului viitor. La conferință au fost invitați ca speakeri trei specialiști în drept fiscal din țară: avocatul Ciprian Păun – conferențiar la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor de la UBB Cluj, avocatul timișorean Radu Bufan – profesor la Facultatea de Științe Economice din Timișoara și conducător de doctorat la Facultatea de Drept București și Anghel Tanți – director adjunct Direcția Legislație din Ministerul Finanțelor.

INM a avut nevoie de aprobarea Consiliului Superior al Magistraturii pentru a chema specialiștii, cu toate că aceștia nu sunt remunerați. Astfel, propunerea a fost votată în ședința CSM din 24 noiembrie. În solicitarea INM nu mai apare numele lui Radu Bufan: ”Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat folosirea, în mod excepţional, fără plată, a doamnei TANŢI ANGHEL, director adjunct al Direcţiei Legislaţie din cadrul Ministerului Finanțelor şi a domnului CIPRIAN PĂUN, avocat, conf. univ. dr. la Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj Napoca, pentru conferinţa în materia Noului Cod fiscal şi a Noului Cod de procedură fiscală, din data de 09 decembrie 2015.”, se arată pe ordinea de zi soluționată a ședinței plenului CSM.

Comments

comentarii

Universitatea Cluj va juca, sâmbătă, 13 aprilie, contra echipei Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out-ul Superligii.... Citește mai mult
Ceaiul negru, unul dintre cele mai apreciate și consumate băuturi din întreaga lume, nu oferă doar o pauză plăcută, ci și o serie de beneficii pentru sănătatea noastră.... Citește mai mult

Lasă un răspuns