fbpx

Avocatul acuzat că și-a ucis iubita avocată rămâne în arest

Înalta Curte a respins contestația avocatului Sebastian Felecanu din Iași, acuzat că a ucis-o pe mai tânăra avocată Monica Cioată.

Soluţia ÎCCJ: ”Respinge, ca nefondată, contestaţia declarată de inculpatul Felecanu Sebastian împotriva încheierii nr. 13 din data de 16 iulie 2022, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Iaşi- Secţia penală şi pentru cauze cu minori, în dosarul nr. 452/45/2022. Onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru contestatorul-inculpat, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului. Obligă contestatorul la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă.”

Avocatul Sebastian Felecanu din Iași a fost arestat preventiv, fiind acuzat că și-a ucis iubita în vârstă de 26 de ani, tot avocată. Aceasta ar fi fost aruncată de la etajul 6 în urmă cu un an. 

 

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!