fbpx

Avocatul acuzat că și-a ucis iubita avocată rămâne în arest

Înalta Curte a respins contestația avocatului Sebastian Felecanu din Iași, acuzat că a ucis-o pe mai tânăra avocată Monica Cioată.

Soluţia ÎCCJ: ”Respinge, ca nefondată, contestaţia declarată de inculpatul Felecanu Sebastian împotriva încheierii nr. 13 din data de 16 iulie 2022, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Iaşi- Secţia penală şi pentru cauze cu minori, în dosarul nr. 452/45/2022. Onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru contestatorul-inculpat, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului. Obligă contestatorul la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă.”

Avocatul Sebastian Felecanu din Iași a fost arestat preventiv, fiind acuzat că și-a ucis iubita în vârstă de 26 de ani, tot avocată. Aceasta ar fi fost aruncată de la etajul 6 în urmă cu un an. 

 

Comments

comentarii

Cercetătorii au reușit să antreneze roboți să joace fotbal, însușindu-și mișcările și tacticile prin inteligența artificială. Ce se întâmplă când roboții pășesc pe teren?... Citește mai mult
Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în apartamentul închiriat din Gherla. Proprietarul apartamentului este cel care a alertat autoritățile.... Citește mai mult

Lasă un răspuns