fbpx

Avocații stagiari care au intrat în Barou la examenul special din primăvară au depus jurământul

Avocații stagiari care au intrat în Baroul Cluj la examenul special din martie 2019 au depus, astăzi, 11 iunie,jurământul profesional.

Cei 17 noi avocați au depus jurământul la sediul Baroului Cluj, unde a avut loc ședință de Consiliu. Ulterior, stagiarii s-au pozat cu decanul Flavia Maier și ceilalți membri ai Consiliului Baroului.

La examenul de primăvară pentru Barou, doar 165 de candidați din toată țara au fost admiși din totalul de 1333, rezultând o rată de admitere de 12,37 %.

Pentru Baroul Cluj au fost 117 candidați, din care au reușit 17, procentul de admitere fiind de 14,52%. Rezultate notabile din Cluj au avut Carmen-Paula Pop – 82 puncte și Bianca-Alexandra Rohozneanu – 81 puncte.

Amintim că în decembrie 2018, Consiliul UNBR a decis o sesiune extraordinară de admitere în 3 martie pentru a mai da o șansă candidaților respinși în toamnă și care au depus numeroase contestații.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina