fbpx
Acasă » ȘTIRI » Autorul unei crime celebre în Cluj a fost arestat în Anglia pentru că ar fi ucis un alt om
Cartierul din Leeds în care a avut loc crima

Autorul unei crime celebre în Cluj a fost arestat în Anglia pentru că ar fi ucis un alt om

Autorul crimei celebre din 2006 din fața fostului club Obsession din Cluj-Napoca a fost arestat în Leeds (Anglia), fiind acuzat că ar fi ucis un bărbat în bătaie.

Publicația online leeds-live.co.uk scrie că Ciprian Bondor, în vârstă de 35 de ani, și tânăra Maria Roman, de 24 de ani, sunt acuzați de o crimă în cartierul Harehills din orașul Leeds. Victima, în vârstă de 34 de ani, a murit în spital. BBC a anunțat că cei doi suspecți au fost arestați.

Potrivit stiridecluj.ro, victima este tot un clujean, Zahiu Vasile Roman, fratele tinerei puse sub acuzare.

Ciprian Călin Bondor a fost eliberat condiționat în ianuarie 2014, după ce nu a stat nici cinci ani în închisoare pentru uciderea, în 2006, a unui student în fața clubului Obsession din Zorilor. Atunci, între prietenii celor doi a izbucnit un conflict în club, care a continuat afară. Bondor l-a lovit fatal pe Călin Gordea, care s-a lovit cu capul de o bordură. Atunci, Bondor avea 23 de ani. În mai 2009 a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel Cluj la 8 ani închisoare pentru loviri cauzatoare de moarte.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina