fbpx
Soții Cadar

Au primit acordul instanței să meargă la biserică de Crăciun

Doi soți aflați în arest la domiciliu au primit acordul instanței să meargă la Catedrala Mitropolitană în prima și a treia zi de Crăciun.

La ultimul termen de judecată din dosarul Fany, în 19 decembrie, instanța a admis o cerere mai specială soților Ștefan și Olezia Cadar, inculpați în cauză. Aceștia au primti acordul judecătorului să meargă la biserică de Crăciun.

”În baza art.221 alin.6 C.pr.pen. încuviintează cererea formulata de inculpatii Cadar Eronim Stefan si Cadar Olezi aflați în stare de arest la domiciliu, privind părăsirea imobilului în care locuiesc în vederea participarii lor la slujba liturghiei care va avea loc la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Cluj-Napoca în zilele de 25 si 27 decembrie 2014, între orele 08,30 – 13,00.”, se arată în încheierea instanței.

De asemenea, în cazul Oleziei Cadar, instanța a dispus schimbarea arestului la domiciliu cu controlul judiciar. ”În baza art.348 alin.1 C.pr.pen. rap. la art.242 alin.2 C.pr.pen. admite cererea formulata de inculpata Cadar Olezia si, în consecinta, dispune înlocuirea masurii preventive a arestului la domiciliu luata fata inculpata prin încheierea penala nr.57/C/14.03.2014 a Tribunalului Cluj, cu masura preventiva a controlului judiciar”. Schimbarea însă a fost atacată cu contestație de DNA Cluj.

Următorul termen în procesul pe fond la Tribunal va fi în ianuarie.  ”Amâna cauza pe data de 19 ianuarie 2015 în vederea citarii si audierii martorilor”, se arată în încheiere.

Soții Cadar sunt judecați alături de șefa direcției licențe din cadrul ARR, Daniela Dobrilă, pentru fapte de corupție. Aceasta ar fi primit de la patronii Fany bunuri și bani, în total în valoare de peste 15.000 euro.

 

Comments

comentarii

Elevii din Cluj se vor întoarce de luni, 26 februarie, la cursuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
Astrele se aliniază în favoarea unor zodii, aducând un val de energie proaspătă și noroc în viața lor amoroasă de Dragobete, sărbătoarea iubirii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!