fbpx

Au furat șina de cale ferată

Doi bărbaţi din Cluj au fost prinși de polițiști după ce au secţionat şi sustras aproximativ 25 de metri de şină de cale ferată, au fost depistaţi şi sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat.

La data de 22 februarie., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – birourile judeţene de poliţie transporturi Cluj şi Sălaj au acţionat pentru prevenirea şi combaterea furturilor care afectează infrastructura feroviară.

În acest context, poliţiştii au depistat, doi bărbaţi, care transportau, cu o autoutilitară, elemente de şină ferată. Din verificările efectuate a reieşit că  acestea proveneau din calea ferată situată între staţiile CF Stana şi Jebuc, din judeţul Sălaj.

Persoanele în cauză, de 42 şi 66 de ani, din Izvoru Crişului şi Huedin, sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cele şapte elemente de şină, de aproximativ 25 de metri lungime, au fost ridicate în vederea continuării investigaţiilor şi restituite unităţii păgubite.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Simona Vîrci a precizat că elementele de șină proveneau dintr-o linie dezafectată.

Comments

comentarii

1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult
Studiile pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj vor fi finalizate și prezentate public primăvara aceasta, a arătat primarul Emil Boc. Primăria a suplimentat cu 1 milion de lei bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!