fbpx

Au furat șina de cale ferată

Doi bărbaţi din Cluj au fost prinși de polițiști după ce au secţionat şi sustras aproximativ 25 de metri de şină de cale ferată, au fost depistaţi şi sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat.

La data de 22 februarie., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – birourile judeţene de poliţie transporturi Cluj şi Sălaj au acţionat pentru prevenirea şi combaterea furturilor care afectează infrastructura feroviară.

În acest context, poliţiştii au depistat, doi bărbaţi, care transportau, cu o autoutilitară, elemente de şină ferată. Din verificările efectuate a reieşit că  acestea proveneau din calea ferată situată între staţiile CF Stana şi Jebuc, din judeţul Sălaj.

Persoanele în cauză, de 42 şi 66 de ani, din Izvoru Crişului şi Huedin, sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cele şapte elemente de şină, de aproximativ 25 de metri lungime, au fost ridicate în vederea continuării investigaţiilor şi restituite unităţii păgubite.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Simona Vîrci a precizat că elementele de șină proveneau dintr-o linie dezafectată.

Comments

comentarii

Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult
Liderul AUR, George Simion, a anunțat sprijinul partidului pentru contracandidații Coaliției de guvernare la alegerile locale, înclusiv în Cluj. Liberalul Sabin Sărmaș susține că are nevoie de „sprijinul clujenilor”.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!