fbpx

Anna Horvath, pusă în dilemă de comunicatul DNA: Să meargă sau nu la Primărie?

Surse bine informate ne-au spus că viceprimarul Clujului, Anna Horvath, a fost într-o mare dilemă ieri dimineață, după ce a citit comunicatul DNA cu privire la trimiterea în judecată.

În comunicat scria astfel: ”Măsura controlului judiciare impune respectarea unor obligații, între care aceea de a desfășura activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta, respectiv activitatea de viceprimar al municipiului Cluj Napoca, de a nu depăși limita teritorială a României, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului, de a nu comunica direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanța de prelungire a controlului judiciar.”

Anna Horvath știa că se află sub control judiciar și că una dintre obligații este de a NU exercita funcția. În comunicat scrie însă că are obligația să desfășoare activitatea de la Primărie. Dar nu s-a dus la birou căci s-a gândit că e doar o eroare de scriere.  Așa o fi? Sau i-au făcut procurorii o surpriză plăcută?

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina