fbpx

Angajări din sursă externă la Penitenciarul Gherla. Printre cerințe se numără ”rezistența crescută la frustrare”

Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla a scos la concurs 18 posturi de agent, pentru incadrare directă din sursă extrernă.

Conducerea Penitenciarului Gherla a anunțat scoaterea la concurs, pentru încadrare directă, a 16 posturi de agent operativ – barbați și două posturi de agent opeativ – femei. Aceștia vor trebuie să asigure paza unității, să supravegheze deținuții în toate încăperile penitenciarului și să-i escorteze în fața organelor judiciare sau la puncte de lucru.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este data de 22 noiembrie, ora 15.00.

Concursul are patru probe: interviul, proba sportivă, proba de verificare a aptitudinilor de utilizare a calculatorului și proba scrisă din legislația în domeniu. Sunt suficiente studii liceale.

Nu pot participa la concurs persoane care au fost condamnate definitiv pentru vreo infracțiune sau care au fost destituite, din motive imputabile, dintr-o funcție publică, în ultimii 7 ani. De asemenea, nu se acceptă foști colaboratori ai securității.

Printre cerințe se numără: abilități de comunicare, stabilitate emoțională, încredere în sine, rezistență crescută la frustrare și la lucru în condiții de stres prelungi.

Toate informaţiile despre condiţiile de participare la concurs, tematică şi bibliografie, desfăşurarea concursului le puteți citi mai jos:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina