fbpx

Ancuța Cârcu și alți trei inculpați din dosarul de proxenetism, arestați preventiv!

Sexy politiciana Ancuța Cârcu, membru AUR și fost membru PRM, și trei bărbați, cu toții inculpați intr-un dosar de proxenetism la Turda, au fost arestați preventiv. Aceștia pot contesta măsura.

Alături de Ancuța Viorica Cârcu au fost arestați preventiv Gheorghe Săiceanu, Sorin Alexoae și Robert Negoescu. Dintre toți, doar Cârcu s-a prezentat la Judecătoria Turda acum 2 zile, când s-a judecat propunerea de arestare preventivă și era încrezătoare, afirmând că este complet nevinovată (VIDEO AICI)

Soluția pe scurt: ”In temeiul art. 226 alin. 1 si alin. 2, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedura penala, admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Turda si:

– dispune arestarea preventiva a inculpatului S. G. cunoscut sub porecla de U., cercetat cu privire la savarsirea infractiunilor de proxenetism in forma continuata, fapta prev. de art.213 alin.1 din C.pen. rap. la art.213 alin.4 din C.pen., cu aplic.art.35 alin.1 din C.pen, proxenetism in forma continuata, fapta prev. de art.213 alin.1 din C.pen. rap. la art.213 alin.4 din C.pen., cu aplic.art.35 alin.1 din C.pen, proxenetism in forma continuata, fapta prev. de art.213 alin.1 din C.pen. rap. la art.213 alin.4 din C.pen., cu aplic.art.35 alin.1 din C.pen, tentativa de act sexual cu un minor, fapta prev. de art.32 alin.1 din C.pen. rap. la art. 220 alin.1 si 4 lit.a si b din C.pen, totul cu aplic.art.38 alin.1 din C.pen., pentru o perioada de 30 de zile incepand cu data punerii in executare a mandatului de arestare preventiva,

– dispune arestarea preventiva a inculpatului A. S.-M., cercetat cu privire la savarsirea infractiunii de proxenetism, fapta prev. de art. art.213 alin.1 si 2 din C.pen., rap la art. 213 alin.4 din C.pen., cu aplic. art.35 alin.1 din Codul penal, pentru o perioada de 30 de zile incepand cu data punerii in executare a mandatului de arestare preventiva,

– dispune arestarea preventiva a inculpatului N. R.-V., cercetat cu privire la savarsirea infractiunii de proxenetism, fapta prev. de art. art.213 alin.1 si 2 din C.pen., rap la art. 213 alin.4 din C.pen.,cu aplic. art.35 alin.1 din Codul penal, pentru o perioada de 30 de zile incepand cu data punerii in executare a mandatului de arestare preventiva,

– dispune arestarea preventiva a inculpatei C. V.-A., cercetata cu privire la savarsirea infractiunii de proxenetism, fapta prev. de art. 213 alin.1 din C.pen., rap la art. 213 alin. 4 din C.pen., cu aplic. art.35 alin.1 din Codul penal, pentru o perioada de 30 de zile incepand cu data punerii in executare a mandatului de arestare preventiva.

In temeiul art. 272, art. 275 alin. 6 Cod procedura penala onorariile aparatorilor din oficiu se suporta din fondul special al Ministerului Justitiei, dupa cum urmeaza: suma de 313 de lei pentru av. Deac Ioana Diana, suma de 313 de lei pentru av. Iova Mihaela, suma de 313 de lei pentru av. Ioana Baraian.

In baza art. 275 alin. 3 Cod procedura penala, cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia.

Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare pentru reprezentantul parchetului si pentru inculpatul A., respectiv in termen de 48 de ore de la data comunicarii pentru inculpatii C., N. si S.

Pronuntata in camera de consiliu, azi, 05 martie 2021, ora 14.15”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina