fbpx

Cezara Boc a dat lovitura pe TikTok. Lecții de drept altfel cu milioane de vizualizări!

Cezara Boc, absolventă de Drept UBB Cluj, prezintă lecții de drept într-o manieră originală pe TikTok și are 190.000 de urmăritori, iar unele clipuri au și peste 1 milion de vizualizări.

Cezara Boc (cezikezizezi pe TikTok) a început în vara lui 2020, în plină pandemie, să posteze pe TikTok clipuri în care explică diverse infracțiuni într-o manieră amuzantă și atrăgătoare, dovadă că în scurt timp a adunat un număr impresionant de urmăritori. Chiar primul ei clip cu lecție scurtă de drept a avut 1 milion de vizualizări.

@cezikezizezi

#foryou #drept #romania #law

♬ original sound – cezi

Cel mai de succes video este cel în care Cezara Boc imită o profesoară și un elev, vorbind despre pedepse și sancțiuni pe care le ristă profesorii abuzivi.

@cezikezizezi

#drept#lectiededrept #invatapetiktok #edutok

♬ original sound – cezi

Un alt video de succes este cel în care ține un ursuleț de pluș în brațe și vorbește despre violența în familie, rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie.

@cezikezizezi

#lectiededrept #fyp #drept#invatapetiktok #edutok #romania

♬ original sound – cezi

 

Clujust a stat de vorbă cu Cezara despre succesul rapid pe care l-a avut pe TikTok. Am întrebat-o de ce a ales această platformă și nu alta, precum YouTube. ”Pentru că pe TikTok e cel mai simplu să făci și postezi astfel de clipuri,  mi-a plăcut conceputul, sunt foarte mulți tineri care vor să învețe lucruri noi. ”Eram într-o zi la cafea, toată lumea vorbea de TikTok, numele l-am ales la întâmplare, numa să intru să văd ce postează lumea,”, ne-a răspuns tânăra.

Cum a început cu lecțiile de drept? ”A fost foarte întâmplător. Stăteam într-o noapte și repetam materia pentru penal special, era 4 -5 dimineața. Am închis cărțile și am zis  să fac un video pentru mine, nu să-l postez. Mi-a plăcut cum a ieșit și l-am pus, am zis că văd doi, trei prieteni. Dimineața avea 100.000 de vizualizări. Nu plănuiam să postez. Mi-a dat follow foarte multă lume, chiar și Irina Rimes, ceea ce m-a motivat foarte tare.”, ne-a povestit Cezara Boc.

Aceasta este urmărită de mai mule vedete online, precun Claudisky (1,1 milioane urmăritori pe TikTok) sau vloggerul Cristina Almășan, pe care Cezara spune că o urmărea de mică.

Înainte de lecțiile de drept, Cezara a mai avut un video de succe cu ..Poliția Locală. Am întrebat-o dacă tatăl ei a văzut video-ul și ce reacția a avut. ”S-a distrat și el. I-a plăcut foarte mult”, ne-a spus Cezara. Aceasta a precizat că tatăl ei și-a făcut cont pe TikTok doar ca să-i vadă clipurile și că le apreciază.

@cezikezizezi

#fyp #pageforyou #fun #romania #tiktok_romania #loca #politia #politiaromana #lavidaloca #tik #tok #foryou #foryoupage

♬ original sound – cezi

Tânăra nu face bani din TikTok și nici nu s-a gândit la asta. ”Pe TikTok nu primești bani. Nu am privit-o niciodată așa, nu m-am gândit să fac bani online, ci mai mult de distracție.”, ne-a spus Cezara Boc, care este consilier juridic la un cabinet notarial.

Cezara Boc, fiica cea mare a primarului Emil Boc, a absolvit Facultatea de Drept UBB Cluj în 2019. Imagini de la festivitatea de absolvire AICI

Comments

comentarii

Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!