fbpx

Fiica cea mare a primarului Boc, copleșită de emoții la festivitatea de absolvire a Facultății de Drept VIDEO

Fiica cea mare a primarului Emil Boc, Cezara, a avut emoții mari la festivitatea de absolvire a Facultății de Drept UBB Cluj. Când a urcat pe scenă pentru a primi diploma, a uitat să meargă în fața camerei de filmat și să schimbe ciucurele de la tocă dintr-o parte în alta.

Cezara Boc a absolvit Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, iar familia i-a fost alături duminică la festivitate. Tânăra a avut un mic ”impas” pe scenă. Programul prevedea ca fiecare absolvent să meargă în fața unei camere video și să schimbe poziția cicurelui. Inițial, Cezara a uitat acest aspect, dar s-a întors și a executat manevra mai departe de cameră. Din păcate, o colegă s-a băgat peste ea în cadru.

În video-ul de mai jos, puteți vedea momentul în care Cezara Boc a urcat pe scenă. Este a treia din filmare.

Cezara Boc a terminat anul IV fără restanțe pe toamnă, astfel că poate să susțină examenul pentru avocatură sau INM.

Un clujean a povestit pe Facebook ce a făcut primarul Boc după festivitate: ”Era in tribuna la Polivalenta, cu familia. Fara garda de corp, ca un țăran de Cluj de duzină (ca si mine, de altfel). Apoi a traversat parcul pe jos, fara reporteri si fara paza si fara alai cu carnețele de notițe si a cumpărat inghetata la cornet stand la coadă, la iesire din parcul central. Nimeni nu a incercat sa il pupe in fund si sa ii dea peste rând. A plecat, tot per pedes, catre Opera Maghiară”

Festivitatea a avut loc în 7 iulie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Decanul de suflet al acestei generații a fost ales conferențiarul Ovidiu Podaru, avocat cunoscut în domeniului dreptului administrativ.

Fiica primarului Boc, vedeta prezentării de modă de la Balul Palatului de Justiției Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina