Acasă » STUDENT LA DREPT » Fiica cea mare a primarului Boc, copleșită de emoții la festivitatea de absolvire a Facultății de Drept VIDEO

Fiica cea mare a primarului Boc, copleșită de emoții la festivitatea de absolvire a Facultății de Drept VIDEO

Fiica cea mare a primarului Emil Boc, Cezara, a avut emoții mari la festivitatea de absolvire a Facultății de Drept UBB Cluj. Când a urcat pe scenă pentru a primi diploma, a uitat să meargă în fața camerei de filmat și să schimbe ciucurele de la tocă dintr-o parte în alta.

Cezara Boc a absolvit Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, iar familia i-a fost alături duminică la festivitate. Tânăra a avut un mic ”impas” pe scenă. Programul prevedea ca fiecare absolvent să meargă în fața unei camere video și să schimbe poziția cicurelui. Inițial, Cezara a uitat acest aspect, dar s-a întors și a executat manevra mai departe de cameră. Din păcate, o colegă s-a băgat peste ea în cadru.

În video-ul de mai jos, puteți vedea momentul în care Cezara Boc a urcat pe scenă. Este a treia din filmare.

Cezara Boc a terminat anul IV fără restanțe pe toamnă, astfel că poate să susțină examenul pentru avocatură sau INM.

Un clujean a povestit pe Facebook ce a făcut primarul Boc după festivitate: ”Era in tribuna la Polivalenta, cu familia. Fara garda de corp, ca un țăran de Cluj de duzină (ca si mine, de altfel). Apoi a traversat parcul pe jos, fara reporteri si fara paza si fara alai cu carnețele de notițe si a cumpărat inghetata la cornet stand la coadă, la iesire din parcul central. Nimeni nu a incercat sa il pupe in fund si sa ii dea peste rând. A plecat, tot per pedes, catre Opera Maghiară”

Festivitatea a avut loc în 7 iulie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Decanul de suflet al acestei generații a fost ales conferențiarul Ovidiu Podaru, avocat cunoscut în domeniului dreptului administrativ.

Fiica primarului Boc, vedeta prezentării de modă de la Balul Palatului de Justiției Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns