fbpx

Fiica primarului Boc, vedeta prezentării de modă de la Balul Palatului de Justiției Cluj

Fiica primarului Emil Boc, Cezara, studentă la drept, a fost vedeta prezentării de rochii de seară de la Balul Palatului de Justiție Cluj.

Cezara Boc este studentă în anul III la drept și a fost invitată de creatoarea de modă Tina Olari să defileze la Balul Palatului de Justiție, ce a avut loc în 17 decembrie. Fiica primarului a purtat o rochie de culoare albastru închis, cu paiete și cu spatele gol. Sursele Clujust spun că după prezentare, s-a vorbit îndelung pe la mese despre fiica primarului, fiind apreciată prezența acesteia.

Fiica lui Emil Boc este pasionată de fotomodeling, apărând în fotografii profesioniste, chiar și pe coperta unui eveniment al asociației studenților în drept ELSA Cluj-Napoca.

Cezara Boc, studentă la Facultatea de Drept UBB Cluj, la buget, este un membru activ al asociației, fiind recent coordonatorul acțiunii ”Un zâmbet în dar de Crăciun”, prin care studenții au adunat cadouri pentru mai mulți copii defavorizați.

Mai jos puteți vedea câteva fotografii realizate de Dana Tole, absolventă de Drept, la bal. În fotografii apar și cunoscuții judecători Cristi Danileț și Dana Gîrbovan, care au participat la bal, dar care, spun sursele Clujust.ro, nu și-au vorbit. Cei mai mulți participanți la Balul Palatului de Justiție au fost avocați.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina