fbpx
Dr. Mihai Lucan (sursa foto adevarul.ro)

Averea fabuloasă a celebrului medicului urolog Mihai Lucan

Averea fabuloasă a medicului Mihai Lucan: Acesta a declarat la începutul anului 2017, o sumă de 1,7 milioane de euro în 17 conturi bancare, 60% din Lukmed SRL, terenuri intravilane, case şi apartamente în Cluj şi Bucureşti, dar și bijuterii şi tablouri.

Din ultimele declaraţii de avere ale soţiei, rezultă că veniturile pe care medicul le câştiga se ridicau la aproape 1 milion de euro anual.

Lucan are împreună cu soţia sa două terenuri intravilane de 1.561 respectiv de 967 de metri pătraţi. Tot împreună cu soţia deţine două case de locuit în Cluj-Napoca de 743 şi 286 de metri pătraţi şi două apartamente a câte 100 de metri pătraţi în Bucureşti, potrivit adevarul.ro.

Medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de peste 1 milion de euro.

Potrivit referatului DIICOT cu propunerea de arestare preventivă, citat de Ziardecluj.ro, Lucan a încercat ”să distrugă, să altereze, să ascundă ori să sustragă mijloace materiale de probă sau să determine o altă persoană să aibă un astfel de comportament””

Referatul DIICOT precizeaza clar ca Mihai Lucan a stiut in detaliu ca se afla sub investigatia DIICOT si ca ar fi fost informat “din surse oculte” despre mersul anchetei, mai mult, contactand oameni sus pusi in conducerile institutiilor de forta ale statului pentru a primi sfaturi despre ce sa faca pentru a scapa de ancheta si pentru a primi protectie

Un afin de-al lui Lucan, adica ginerele sau, medicul Mihai Magurean, a vrut sa sara gardul cu un rucsac burdusit de valori. Cu un tupeu incredibil, intrebat fiind de anchetatori ce are in rucsac, Magurean a declarat ca “în rucsac se află suma de 10.000 euro și mai multe ceasuri, invocând că acestea i-au fost date de soția sa, Oana Magurean, fiica lui Lucan, pentru a fi duse la reparat”. In fapt, in rucsac era comoara lui Ali Baba: asupra acestuia au fost găsite mai multe sume de bani, respectiv 64.692 lei, 3300 euro și 2054 USD, patru card-uri bancare, o mare cantitate de bijuterii confecționate din aur galben si aur alb, adica 35 inele, 18 lanțuri, 9 brățări, 49 cercei, 10 pandantive, 4 pietre,  20 de ceasuri purtând mărci de renume în domeniu.

Cu ocazia percheziției asupra autoturismului marca Volkswagen, detinut de Oana Magurean, fiica lui Lucan, anchetatorii ar fi găsit in rezervor, bine ascunsa, suma de aproximativ 10.000 euro.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns