Acasă » ȘTIRI » Tânăr clujean arestat pentru că ar fi ucis cu ciocanul o pictoriță în Anglia

Tânăr clujean arestat pentru că ar fi ucis cu ciocanul o pictoriță în Anglia

Un tânăr de 27 de ani din Dej, județul Cluj, a fost ridicat, astăzi, de polițiști în baza unui mandat european de arestare. El este acuzat că în 2013 a ucis o artistă cunoscută în Anglia. Presa engleză a prezentat arma crimei ca fiind un ciocan de dulgher.

”În această dimineață, polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. și cei de la I.P.J. Cluj au efectuat o percheziție, la domiciliul unui bărbat, suspect de comiterea infracțiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie.

Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, cetățean român, care ar fi comis fapta la finalul anului 2013, în localitatea britanică Bosham.

Pe parcursul percheziției domiciliare de astăzi, a fost pus în aplicare și un mandat european de arestare pe numele tânărului, emis de autoritățile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraților Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului.

La activitățile de astăzi au participat și 4 polițiști din Anglia, documentarea activității infracționale a celui în cauză fiind realizată, în cursul acestui an, de către polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., din cadrul I.P.J. Cluj, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și I.P.J. Sălaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și în colaborare cu Ambasada Marii Britanii la București – National Crime Agency.”, se arată în comunicatul Poliției Române.

Presa din Anglia scria în 2018 despre cazul nerezolvat al uciderii pictoriței Valerie Graves. În articolul de mai jos se arăta arma crimei, un ciocan de dulgher.

The Unsolved Murder of Valerie Graves

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina