fbpx
Ancuța Cârcu

Ancuța Cârcu la Judecătoria Turda: ”Sunt aici pentru a demonstra că sunt nevinovată” VIDEO

Sexy-politiciana din AUR (fostă PRM-istă), Ancuța Cârcu, s-a prezentat la Judecătoria Turda, unde s-a judecat propunerea de arestare în dosarul de proxenetism. Cârcu a venit îmbrăcată total diferit față de cum o cunoaște publicul și a respins vehement acuzațiile.

”Sunt nevinovată, am venit aici să mă cunoască doamna procuror, să-mi spună ceea ce este. Mai multe nu am cum să vă spun, că știți cum este.”, ne-a declarat Ancuța Cârcu la ieșirea din Judecătoria Turda.

Am întrebat-o dacă atunci când era în Tenerife, unde a stat mult timp, se gândea că va ajunge la Judecătoria Turda. ”Nu, nu m-am gândit niciodată. Nu cred că merită nici cel mai mare dușman. Tot ce mi se aduce (acuzații n.red) sunt lucruri care nu se pot demonstra. Suntem în asta cu avocatul meu pentru a vedea aceste lucruri. Nu aveam nevoie și sunt aici pentru a demonstra că sunt nevinovată.

Sunt în jur de 204 persoane în dosar pe care nu le cunosc nici de aproape nici de departe. Restul am aflat de aici. Sunt foarte curată și foarte ușoară, atât în ființa mea interioară, cât și pentru toată opinia publică.”, a răspuns politiciana.

Întrebată dacă e sigură că nu va fi arestată, a răspuns: ”Mă scuzați, sunt în România”.

În mod ciudat, pronunțarea asupra propunerii de arestare preventivă a celor patru inculpați a fost amânată două zile, pe 5 martie.

Declarații politice ale acuzatei pe clujulpolitic.ro

Ancuța Cârcu în urmă cu câțiva ani, când cocheta cu televiziunea și era membră PRM

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina