fbpx

Amendat cu 1000 lei de Poliția Locală Florești pentru că l-a făcut idiot pe primar pe Facebook

După amenda ce a făcut înconjurul țării, iese la iveală o nouă amendă aplicată de Poliția Locală Florești pentru o postare pe Facebook la adresa primarului Horia Sulea. Un bărbat din Florești a fost amendat de Poliția Locală pentru că l-a făcut idiot pe primar pe Facebook.

Poliția Locală Florești, aflată în subordinea Primăriei, a amendat un alt cetățean din Florești pentru că l-a făcut ”idiot” pe primar pe Facebook. Acesta a primit amenda maximă stabilită de Lege în acest caz, respectiv 1000 de lei.

”Susnumitul, în spațiul virtual Facebook a adresat cuvinte jignitoare primarului comunei Florești, afirmând că el este ”idiot”, lezând demnitatea acestuia și provocând indignarea cetățenilor vizualizatori”, se menționează în procesul verbal, publicat de ZiardeCluj.ro

Fapta pentru care este acuzat cetățeanul a fost săvârșită potrivit procesului verbal în 25 martie  ora 09:14 în spațiul public Florești. Procesul verbal a fost întocmit în 30 martie 2020, însă abia în 19 mai fost înmânat floreșteanului.

Vezi si

Avocatul Poporului intervine în apărarea femeii amendate de Poliția Locală Florești pentru că a criticat primarul

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina