fbpx

Achiziții de ”maximă” necesitate la Sala Polivalentă Cluj-Napoca: tequila de 280 lei/sticlă și jachetă de 1400 lei

Mai multe facturi, prin care Sala Polivalentă SA a achiziționat băuturi fine și haine de lux, s-au scurs în presă. Societatea deținută de Primăria Cluj-Napoca administrază arena cu care se fălește Boc și este condusă de PNL-istul Ionuț Rusu.

Mai multe achiziții recente ale societății care administrează BT Arena din Cluj-Napoca ridică semne de întrebare legate de oportunitatea și destinația produselor cumpărate. Pe listă figurează peste 50 de sticle de băuturi fine, crose de golf, îmbrăcăminte de la branduri celebre sau o deplasare dus-întors, cu avionul, a directorului Ionuț Rusu (PNL) înainte și după Paștele din acest an.

Nici una dintre acestea nu apare pe site-ul destinat achizițiilor publice. Sala Polivalentă SA a avut anul trecut pierderi nete de aproape 52.000 de lei, notează G4media.ro

După cum se poate vedea în documentele de mai jos, Sala Polivalentă a achiziționat băuturi, precum tequila Don Julio Reposado și șampanie Ferrari Maximul Rose Magnum, și haine de firmă, precum Boss, Ralph Lauren și Wellensteyn.

Potrivit stiridecluj.ro, factura emisă de Peek & Cloppenburg și datele oferite de firmă arată exact ce s-a cumpărat pentru ”angajații” de la Sala Polivalentă afectați de pandemie, care aveau lefurile tăiate și fuseseră dați afară.

1. Cămașă Polo Ralph – 629 lei

2. Jeans Boss – 779  lei

3. Jerseu Boss – 989 lei

4. Hanorac Boss – 729 lei

5. Hanorac Noss – 499 lei

6. Jeans Joop! – 359 de lei

7. Hanorac Boss – 319 lei

8. Jachetă Wellensteyn – 1399 lei

9. Hanorac Boss – 979 lei

10. Costum Boss + pantaloni Boss – 679 lei

Produse pentru femei:

11. Jachetă Wellensteyn – 1199 lei

12. Bluză Ralph Lauren – 183 lei

 

Explicațiile oferite Știri de Cluj de către biroul de relațiii publice al Sălii Polivalente nu sunt cele mai credibile. Spre exemplu despre hainele de lux, cumpărate în ianuarie 2021, de la cel mai scump magazin din Vivo, mările Boss (800 de lei bucata), Ralph Lauren sau Wellensteyn (1400 de lei geaca), cei de la Sala Polivalentă au spus că sunt ținute în vestiar și au fost folosite pentru ca angajații să aibă echipamente de calitate cu care să deszăpezească zonele pietonale din jurul Sălii.

”Articolele vestimentare la care va referiti dvs. reprezintă echipamente depozitate în vestiarele societăţii şi puse la dispoziția angajaților pentru perioadele în care munca depusă de aceştia se desfăşoară în exteriorul clădirii, în sezonul rece (deszăpezire căi acces, intrare / ieşire parking, trotuare, debarasare zăpadă acoperiş / terase etc, pe timp de iarna). Articolele vestimentare menționate de dvs sunt achiziţionate din magazine din rețeaua comercială publică, criteriul de achiziție fiind calitatea şi durabilitatea”, precizează cei de la Sala Polivalentă.

Directorul Ionuț Rusu este în concediu în Grecia.

Comments

comentarii

Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Marius Șumudică înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în Liga Campionilor.... Citește mai mult
Ploaia și vijelia de duminică seara au creat probleme în mai multe zone din județul Cluj. Vântul a „luat pe sus” acoperișul unei case din Mihai Viteazu, producând o avarie la rețeaua de gaze.... Citește mai mult
Luni au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe Splaiul Independenței, după crearea unui culoar dedicat transportului în comun.... Citește mai mult
Municipiul Cluj-Napoca a fost din nou lovit de o ploaie puternică în după-amiaza zilei de luni.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!