fbpx
Acasă » ȘTIRI » Accident la Căpuș cu un microbuz cu 10 pasageri

Accident la Căpuș cu un microbuz cu 10 pasageri

Accident rutier pe DN 1 in localitatea Capusu la intersectia spre Aghiresu. Un microbuz cu aproximativ 10 persoane a iesit de pe partea carosabila.

Conform primelor date, un barbat, de 51 de ani, in timp ce conducea un microbuz pe DN1 E60, din directia Cluj spre Oradea, ar fi adormit la volan, motiv pt care a iesit in afara partii carosabile, in partea dreapta a sensului sau de mers. A rezultat ranirea a 11 persoane. Se continua cercetările la fața locului.

Pompierii sositi la locul a accidentului au efectuat operațiuni de descarcerare, pentru a extrage trei persoane blocate in microbuz.

Cinci persoane au suferit traumatisme severe și au intrat in sala de operatii inediat ce au ajuns la unitățile de primiri urgențe. Două dintre aceastea sunt adulti, iar trei sunt minori

Cele cinci persoane amintite mai sus au fost in stare critica si au fost prioritizate pentru transferul la unitățile spitalicesti.
Ceilalți ocupanti ai microbuzului au suferit multiple traumatisme, dar fara a fi severe. Un singur minor a suferit traumatisme usoare.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina