fbpx
(foto arhiva)

Accident grav pe DN 1R, la Călățele: Trei morți și patru minori răniți, între care unul de 3 ani

Accident rutier grav azi noapte, în jurul orei 01:15, pe DN1 R, pe raza comunei Călățele, soldat cu decesul a trei persoane și rănirea altor patru.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 38 de ani, din comuna Rona de Sus, județul Maramureș, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1 R, pe direcția Beliș – Huedin,  ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din orașul Huedin.

Accidentul s-a soldat cu decesul celor doi conducători auto, precum și a unui bărbat de 24 de ani, din Huedin, pasager în autovehiculul care circula dinspre Huedin.

De asemenea, un adolescent de 17 ani și un copil de 3 ani, cetățeni irlandezi, pasageri în autovehiculul care a pătruns pe sensul opus, ar fi suferit leziuni grave, iar doi tineri, ambii de 17 ani, din Huedin, pasageri în același vehicul, ar fi suferit leziuni ușoare.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina