A început prima demolare a unui bloc din Cluj-Napoca în baza unei sentinței FOTO/VIDEO

Primăria Cluj-Napoca a început, astăzi, în baza unei sentinței din 2019, demolarea primului bloc ridicat ilegal.

Este vorba despre blocul de pe strada Miko Imre, ridicat de țeparul Traian Onuc, inculpat în mai multe dosare pentru înșelăciune, fiind acuzat că a vândut aceleași apartamente la mai multe persoane și nu a finalizat blocul.

Mai mulți oameni locuiesc în bloc, cu toate că acesta nu este izolat, iar utilitățile sunt pe organizare de șantier.

Firma angajată de primărie pentru demolare și-a dus utilaje și angajați la blocul de pe Miko Imre, aceștia fiind însoțiți de jandarmi, polițiști locali și executorul judecătoresc. Termenul pentru demolare este de 4 luni.

Mai mulți locatari s-au opus demolării. Aceștia spun că sunt prinși la mijloc între primărie și constructor și ce să mai fie păsuiți căci vine iarna.

Unui bătrân i s-a făcut rău, astfel că a fost chemată o ambulanță.

Cel care a ridicat blocul, Traian Onuc, este trimis în judecată din 2017, a fost arestat preventiv de două ori, dar încă nu are nici o sentință. Chiar și pe parcursul procesului a continuat să vândă apartamente în acest bloc, fiind trimis în judecată în alt dosar pentru acest fapte. Oamenii au fost atrași cu prețuri mult sub prețul pieței din Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Mulți dintre copiii din mediul rural nu au ieșit niciodată din satul lor, potrivit unui studiu realizat de World Vision România.... Citește mai mult
Un centru de îngrijiri animale a preluat recent o pisică pe nume Max, abandonată de stăpânii săi după șapte ani. Motivul abandonului este surprinzător și a stârnit indignarea iubitorilor de animale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns