fbpx

Zeci de persoane au fost sechestrate la birourile Ubisoft din Montreal

Vecinii clădirii de birouri au postat pe rețelele de socializare că poliția a înconjurat zona.

Zeci de oameni au fost sechestrați la sediul companiei franceze de dezvoltare a jocurilor video Ubisoft din orașul canadian Montreal, potrivit presei locale și a unor rezidenți din zonă prin conturile lor de Twitter.

Poliția a înconjurat zona în care a avut loc, conform acelorași informații. În plus, le-a cerut cetățenilor să stea departe de locul în care are loc operațiunea.

„Există o operațiune de poliție în desfășurare la colțul dintre Saint-Laurent și St-Viateur. Cerem oamenilor să evite această zonă ”, a postat departamentul de poliție din Montreal pe contul său oficial de Twitter.

Ulterior, din același cont, au confirmat că în acest moment nu sunt răniți și că agenții lucrează pentru a elibera clădirea.

Ostaticii s-au refugiat pe acoperișul birourilor companiei. Sechestrarea persoanelor se presupune că a intervenit ca urmare a unui jaf armat.

Ubisoft a indicat că compania este conștientă de situație și lucrează cu autoritățile locale. “Suntem conștienți de situație și lucrăm îndeaproape cu autoritățile de la Montreal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ubisoft, Heather Steele, într-un comunicat raportat de Reuters.

 

Comments

comentarii

Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul de Cluj-Gherla a spălat picioarele a 12 tineri ASTR-iști și studenți seminariști la Catedrala Greco-Catolică „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Primarul Emil Boc a premiat-o, joi, pe clujeanca Maria Borconi, la împlinirea vârstei de 100 de ani.... Citește mai mult

Lasă un răspuns