fbpx

7 bărbați acuzați de trafic cu substanțe psihoactive, arestați preventiv. 124 de pliculețe și 1 kg de substanță vegetală, ridicate

Șapte bărbați au fost arestați preventiv, astăzi, de către un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj, fiind acuzați de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Procurorii  DIICOT Cluj i-au rețintu în 3 august pe Alexandru Sebastian Cioban, Imre Roberto Kallo, Alexandru-Raul Moldovan, Albert Lăcătuș, Paul Cezar Satmari, Marius Gabriel Cioban şi Marin Bobi Kiss pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii iulie 2016 inculpaţii au procurat şi distribuit mai multor consumatori de pe raza judeţului Cluj produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cauză  au fost găsite şi ridicate 124 de pliculețe cu substanță sub formă pulverulentă și aproximativ 1 kilogram de substanță sub formă vegetală, susceptibilă a avea efecte psihoactive.”, au precizat procurorii DIICOT Cluj.

substante psihoactive (2)

De asemenea, au fost ridicate cântare electronice, instrumente de consum, 34.240 de lei, care ar proveni din comercializarea substanțelor psihoactive, precum și două arme de panoplie și un pistol cu gaze. Două autoturisme pe care inculpaţii  le-au folosit pentru distribuirea substanțelor au fost indisponibilizate.

În 4 august, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

https://youtu.be/ZdOI3VrZzz8

Comments

comentarii

Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, meciul contra Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out. Partida s-a termina cu scorul de 2-1 (0-0).... Citește mai mult
Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari la Cluj: O zi specială pentru talentele din patiserie și brutărie. Cei mai buni vor reprezenta România la Lyon.... Citește mai mult

Lasă un răspuns